Hokej

Bystrický útočník Melcher mal vydarený týždeň: Presadil sa vo všetkých 3 zápasoch

Peter Melcher pred duelom s Michalovcami zaknihoval v 50 zápasoch za Banskú Bystricu iba jediný gól. Uplynulý týždeň dal v troch zápasoch až štyri presné zásahy.

Ilustračný obrázok k článku Bystrický útočník Melcher mal vydarený týždeň: Presadil sa vo všetkých 3 zápasoch
9
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Mladý iba 20-ročný banskobystrický útočník Peter Melcher má za sebou vydarený týždeň v hokejovej Tipos extralige. V troch dueloch v rade proti Michalovciam, Liptovskému Mikulášu a Spišskej Novej Vsi sa vždy dokázal presadiť, celkovo strelil týmto súperom až štyri góly a výraznou mierou tak pomohol mužstvu spod Urpína k víťazstvám.

Šťastný týždeň

"Teší ma, že mi celý týždeň veľmi dobre vyšiel, ale ešte viac ma teší, že vyšiel celému nášmu tímu, keďže sa nám podarilo všetky tri zápasy v týždni vyhrať. Čo sa týka mojich štatistík, neviem či to nazvať šťastným týždňom, ale začal som robiť jednoduchšie určité veci a počúvam trénera, čo mi rozpráva. Vychádzajú mi nejaké veci,“ uviedol po nedeľnom stretnutí Melcher, ktorého mrzela iba strata jedného bodu, keďže Bystričania vyhrali nad Spišskou Novou Vsou 3:2 až po samostatných nájazdoch.

„Škoda straty toho jedného bodíku, pretože sme podali dobrý výkon. Škoda záveru tretej tretiny. Som rád, že sme napokon vyhrali v nájazdoch a že nám posledné zápasy vyšli. Urobíme s chalanmi všetko pre to, aby sme sa dostali do prvej šestky, ktorá zaručuje priamu účasť v play-off. Chceme stále makať a pokračovať v tvrdej práci,“ dodal mladý krídelník.

Peter Melcher pred duelom s Michalovcami zaknihoval v 50 zápasoch za Banskú Bystricu iba jediný gól. Uplynulý týždeň dal v troch zápasoch až štyri presné zásahy, ten posledný proti Spišskej Novej Vsi bol kurióznejší, pretože strela mu vôbec nesadla. „Ak by mi strela vyšla, tak to asi v sieti neskončí. Šťastie stálo ​na mojej strane, padlo to tam a som za to rád,“ prezradil odchovanec martinského hokeja v drese Banskej Bystrice.

Bolestivé zranenie

Vyjadril sa aj k bolestivému zraneniu v tretej tretine, keď musel, odísť na chvíľu zo striedačky a bolo otázne, či sa na ňu po kontakte s protihráčom Petrgraveom ešte vráti. „Nebol tam kontakt s nohou, ale s mojím prirodzením. Už je všetko v poriadku. Bol som za Patgraveom, lebo mal k tomu pripomienku. Vysvetlil som mu, že tam nebol žiadny kontakt s nohou, ale že ma trafil do rozkroku. Bol potom aj on za mnou a ospravedlnil sa mi. Takže rešpekt aj pred ním.“

V priloženej fotogalérii nájdete zábery zo zápasu so Spišskou Novou Vsou.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: 33. kolo extraligy HC´05 Banská Bystrica - HK Spišská Nová Ves
9
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM