Jakub Forgács Správy

Bystrický STRAŠIAK sa mení na PARKOVACÍ dom: Priebeh prác zaujímal aj primátora, FOTO

Pomaly sa teda rysuje garážový dom pre 221 automobilov s piatimi nadzemnými podlažiami. Súčasťou bude i lekáreň, zubná klinika, kaviareň, potraviny, ale aj toalety pre verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Bystrický STRAŠIAK sa mení na PARKOVACÍ dom: Priebeh prác zaujímal aj primátora, FOTO
11
Galéria

Banskobystrický primátor Ján Nosko sa vybral na miesto, ktoré bolo kedysi prezývané „jamou“ pri mestskom úrade „Dnes je to hrubá stavba parkovacieho domu a komerčných priestorov, ktorá každým týždňom mení svoju podobu. Som rád, že práce napredujú podľa stanoveného harmonogramu a v súčasnosti môžeme sledovať ako rastie druhé nadzemné podlažie,“ uviedol Nosko na sociálnej sieti.

Aké sú plány zhotoviteľa?

„Do konca roka plánuje zhotoviteľ zrealizovať strop tretieho nadzemného podlažia a zvislé prvky štvrtého nadzemného podlažia,“ pokračoval so slovami, že v zime sa začnú práce na vnútorných priestoroch, rozvodoch, technickom zariadení budovy a pod.

Pomaly sa teda rysuje garážový dom pre 221 automobilov s piatimi nadzemnými podlažiami. Súčasťou bude i lekáreň, zubná klinika, kaviareň, potraviny, ale aj toalety pre verejnosť.

„Pre mňa ako primátora je skvelý pocit, že po rokoch sme svedkami toho, ako miesto niekdajšieho bystrického strašiaka nahrádza moderná budova. Ďakujem všetkým, ktorí tento projekt posúvajú rýchlym tempom vpred. Dobrá práca,“ dodal Nosko.

Zábery zo stavby nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Bystrický strašiak sa mení na parkovací dom
11
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM