Jakub Forgács Futbal

Bystrický rodák o možnom odchode z Talianska: Čaká Hamšíka prestup do anglického veľkoklubu?

Nedávno sa opäť objavili špekulácie o možnom odchode ofenzívneho stredopoliara Mareka Hamšíka z SSC Neapol. Prečítajte si, ako reagoval náš bystrický rodák na otázky o zmene klubu.

Ilustračný obrázok k článku Bystrický rodák o možnom odchode z Talianska: Čaká Hamšíka prestup do anglického veľkoklubu?
Zdroj: Webnoviny.sk

O služby Banskobystričana Mareka Hamšíka (26) údajne prejavil záujem Manchester United. Hamšík však nemieni opustiť Apeninský polostrov. „Taliansko je môj druhý domov. Našiel som tu skvelých fanúšikov, ktorí ma veľmi podporujú. Kým tu budem spokojný, v klube budú so mnou počítať a ja budem pravidelne hrávať, rozhodne nechcem odísť. Zostávam v Neapole,“ povedal Marek Hamšík v relácii „In casa Napoli“ na televíznej stanici Piuenne.

Neapol je v tabuľke najvyššej talianskej súťaže na treťom mieste s 12-bodovým mankom na vedúci Juventus Turín a za druhým AS Rím zaostáva o štyri body. „Partenopei“ sa predstavia v šestnásťfinále Európskej ligy 2013/2014, v dvojzápase (20. a 27. februára) nastúpia proti Swansea City. Marek Hamšík prišiel do Neapola v roku 2007 z Brescie, predtým krátko pôsobil v Slovane Bratislava. Vlani v auguste predĺžil zmluvu s SSC do leta 2018.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM