Jakub Forgács Iné športy

Bystrický park v zime ožije. Zaplní sa rozprávkami a ponúkne výzvu bežcom

Aj vám chýba po sviatkoch pohyb? V Bystrici sa chystá zaujímavá akcia, na ktorej si ho užije celá rodina. A preveríte počas nej aj svoje mozgové závity.

Ilustračný obrázok k článku Bystrický park v zime ožije. Zaplní sa rozprávkami a ponúkne výzvu bežcom
7
Galéria

Chcete sa po zime poriadne rozhýbať? Príležitosť dostanete v bystrickom Mestskom parku. V nedeľu 8. januára tu od 10:00 do 12:00 prebehne akcia Kúsok zdravia z nášho parku, ktorá minulý rok zažila premiéru.

Na návštevníkov čaká Dobrodružstvo s rozprávkami – zábavné hľadanie stratených príbehov pre celú rodinu, Nájdi všetky kontroly – jednoduchá trať po parku, kde okrem behu treba aj rozmýšľať a Rozhýb sa cvičením – využi fit cross arenu OZ New Faces a dobre si zacvič.

„Priviedlo nás k tomu to, že máme pod nosom nádherný park, ktorý sa málo využíva, je tu existujúca športová aréna a ďalším dôvodom je to, aby sa ľudia hýbali aj v čase, keď je vonku chladnejšie a nie je úplne ideálne počasie. Ale ako hovoria športovci, neexistuje zlé počasie, iba zlé oblečenie,“ povedal pre spravodajský portál Bystrica 24 Igor Patráš z ŠK HADVEO so slovami, že podobne ako minulý rok, stačí prísť, zaregistrovať sa a odbehnúť, resp. odkráčať, rozprávkovú alebo klasickú trať s mapou. Vstupné na akciu je zadarmo.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z minuloročnej akcie Kúsok zdravia z nášho parku!

FOTO: Mestský park ožil rozprávkami
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM