Jakub Forgács Správy

Bystrický park sa premení na fanzónu: VIZUALIZÁCIE, ktoré odhalia viac

Úvodný a záverečný ceremoniál podujatia EYOF Banská Bystrica 2022 sa uskutoční v Parku pod pamätníkom SNP. Ako má vyzerať?

Ilustračný obrázok k článku Bystrický park sa premení na fanzónu: VIZUALIZÁCIE, ktoré odhalia viac
4
Galéria
Zdroj: EYOF 2022

Po celú dobu podujatia EYOF Banská Bystrica 2022 bude v parku pod Pamätníkom SNP v Banskej Bystrici otvorená fanzóna, v ktorej sa 24. júla uskutoční aj otvárací ceremoniál. EYOF Banská Bystrica 2022 o tom informuje na sociálnej sieti, kde zverejnil aj vizualizácie.

„Tešiť sa môžete na skvelý kultúrny program. Konkrétne mená predstavíme už čoskoro,“ lákajú organizátori.

Program otváracieho ceremoniálu 24. júla 2022 je tak nateraz zahalený pod rúškom tajomstva. Vysielať sa bude v priamom prenose prostredníctvom RTVS do ďalších 48 účastníckych krajín.

„Program bude postavený na regionálnosti, teda návštevníkom prinesieme všetko slovenské a domáce. V ďalšie dni od 25. do 30. júla čaká na hostí kultúrny a športový program pre všetky vekové kategórie. Hlavné bloky programu sú stanovené na 14.00 hod., 17.00 hod. a 20.00 hod. Mená slovenských hviezd sa fanúšikovia dozvedia postupne zo sociálnych sietí. Vstup do celej fanzóny bude bezplatný a to sa týka aj vstupu na všetky koncerty a atrakcie,“ upresnil marketingový riaditeľ EYOF 2022 Lukáš Donoval.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

VIZUALIZÁCIE fanzóny EYOF Banská Bystrica 2022
4
Galéria
Zdroj: EYOF 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM