Jakub Forgács Šport

Bystrickí športovci v netradičnom zápolení: V majstrovstve s loptou sa predvedú Bambúch, Moravčík, či Hurajt

Hokejisti, futbalisti, bojovník, aj biatlonista sa spojili pre dobrú vec. Spoločne odohrajú exhibičný futsalový dvojzápas, v ktorom sa predstavia známi športovci a športové osobnosti spod Urpína.

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí športovci v netradičnom zápolení: V majstrovstve s loptou sa predvedú Bambúch, Moravčík, či Hurajt
Zdroj: Dnes24.sk

Už dnes o 17:00 sa v športovej hale v Badíne uskutoční exhibičný futsalový turnaj pod názvom Športovci spojme sa, ktorý bude mať exhibičný rozmer. Výťažok z charitatívneho večera poputuje na detské oddelenie Rooseveltovej nemocnici v Banskej Bystrici.

V majstrovstve s futbalovou loptou sa v dvojzápase stretnú súperi, ktorým šport nie je cudzí. V jednom to budú hokejisti HC ´05, medzi ktorými nebudú chýbať Michal Hudec, Lukáš Bambúch, či Patrik White. Postavia sa im športové osobnosti Banskej Bystrice v zostave s Richardom Zedníkom, Michalom Handzušom, Vladimírom Moravčíkom, či Pavlom Hurajtom.

V druhom stretnutí proti sebe nastúpia hráči Ligy majstrov Pečovský, Ďuriš, Semeník, Penksa, Moravčík, Faktor, Praženica, Tóth, Debnár a výber Fortuna ligy Boroš, Pančík, Bažík, Savič, Plančík, Ľupták, Poljovka, Snitka, Vaščák.

Foto: ilustračné

V majstrovstve s futbalovou loptou sa v dvojzápase stretnú súperi, ktorým šport
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM