Jakub Forgács Správy

Bystrické kúpalisko počas DOD zíva prázdnotou: Tu sú AKTUÁLNE zábery a CENY v bufetoch, FOTO

Premýšľate, kde sa schladíte počas horúcich letných dní? Počas Dňa otvorených dverí sme sa boli pozrieť na plážové kúpalisko.

Ilustračný obrázok k článku Bystrické kúpalisko počas DOD zíva prázdnotou: Tu sú AKTUÁLNE zábery a CENY v bufetoch, FOTO
17
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Banskobystrické plážové kúpalisko otvorilo svoje brány už začiatkom júna. Pre návštevníkov si aj tento rok pripravilo niekoľko noviniek, no zmeny sa dotkli aj cien vstupného.

Vstup zdarma

Krátko po otvorení sa na služby kúpaliska zniesla vlna kritiky od komentujúcich na sociálnych sieťach. Aj preto sa vedenie rozhodlo pripraviť Deň otvorených dverí, počas ktorého si služby kúpaliska ľudia môžu otestovať na vlastnej koži a zadarmo.

Sľubovaný Deň otvorených dverí bol však pre počasie už dvakrát presunutý. Ako ospravedlnenie však prišla hneď jeho dvojdňová verzia (piatok 16. júna a sobota 17. júna od 10.00 do 19.00 hod.). My sme to využili tiež a v piatok popoludní sme zavítali na kúpalisko, aby sme sa pozreli, ako to tam aktuálne vyzerá či koľko zaplatíte za jedlá a nápoje v bufetoch.

Viac sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie správy o banskobystrickom kúpalisku

V OBRAZOCH: Deň otvorených dverí na bystrickom kúpalisku
17
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM