Ivana Kováčiková Rôzne

Bystrické kúpalisko otvára svoje brány. Vieme konkrétny dátum aj veľké prekvapenie!

Exkluzívne informácie o fungovaní plážového kúpaliska pod Urpínom. Počas sezóny sú pripravené animátorské programy, DJ a bude sa točiť aj videoklip. Čo všetko sa chystá?

Ilustračný obrázok k článku Bystrické kúpalisko otvára svoje brány. Vieme konkrétny dátum aj veľké prekvapenie!
Zdroj: TASR

Už včera sme vás informovali o cenách vstupného pre nadchádzajúcu sezónu na bystrickom plážovom kúpalisku. Ako uviedlo marketingové oddelenie, ceny atrakcií a občerstvenia ostávajú pre túto sezónu nezmenené. „Aj tento rok privítame na našom kúpalisku chutné mrazené jogurty Jogo, cukrovú vatu.“ Podľa dostupných informácií vieme, že niektoré spolupráce ešte nie sú ukončené isté však je, že stánky s rýchlym občerstvením ostávajú v rovnakom počte. „Našou snahou bude čo najviac eliminovať čakacie rady, aj keď pri vysokom počte návštevníkov, prevažne v čase obedov tento fakt nedokážeme úplne odstrániť,“ uviedla Denisa Berkis, marktingová manažérka.

Pre návštevníkov sú pripravené pravidelné víkendové animátorské programy, hlavne pre detičky. Manažérka kúpaliska doplnila podrobnosti: "Pre mladšiu vekovú generáciu pripravujeme v spolupráci s Undergroundovým House Music Dj-om z Južnej Afriky, žijúcim v Helsinkách vo Fínsku hudobné predstavenia. Hudobné sety sa budú hrávať pri obľúbenom bazéne „I“.Taktiež by mal Dj aj live vystúpiť koncom augusta na našom kúpalisku.

Najväčšie prekvapenie úvodu sezóny pripravujú už túto nedeľu: „Rocková skupina Rock Reunion bude v čase od 10:00 natáčať svoj videoklip, takže kto by sa chcel zahrať v ich videoklipe ako komparz, je v nedeľu na kúpalisku srdečne vítaný. Natáčanie bude prebiehať pri bazéne "L“, kde sú šmýkačky a tobogány," upresnila miesto veľkej šou Berkis.

Manažérka kúpaliska Denisa Berkis prezradila aj najočakávanejšiu informáciu: „Otvárame už túto nedeľu, 29. mája 2016. Pre návštevníkov je pripravená 20% zľava na vstup. Pri zakúpení jedla v našich občerstvovacích stánkoch dostanú návštevníci malý alko alebo nealko nápoj zdarma – kofola/pivo.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM