Jakub Forgács Správy

Bystrická plaváreň aktuálne KAPACITNE nestíha: ROZPIS, kedy si tam nezaplávate

Kapacita plavárne v tomto období nestíha súčasne vykrývať potreby rodičov a ich športu chtivých detí pôsobiacich v plaveckých kluboch aj záujem návštevníkov z radov bežnej verejnosti. Čo to znamená?

Ilustračný obrázok k článku Bystrická plaváreň aktuálne KAPACITNE nestíha: ROZPIS, kedy si tam nezaplávate
1
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

So začiatkom školského roka sa každoročne enormne zvyšuje aj záujem plaveckých subjektov pracujúcich s deťmi, ktoré sa venujú plaveckým športom o prenájom plaveckých dráh na banskobystrickej krytej plavárni. „Každoročne neskoršie, až so začiatkom akademického školského roka, sa v našom meste spúšťa prevádzka univerzitnej plavárne na Univerzite Mateja Bela, ktorá aspoň čiastočne odľahčuje mestskú plaváreň Štiavničky. Kapacita plavárne v tomto prechodnom období nestíha súčasne vykrývať potreby rodičov a ich športu chtivých detí pôsobiacich v plaveckých kluboch aj záujem návštevníkov z radov bežnej verejnosti,“ informuje vedenie MBB a.s. Čo to znamená pre návštevníkov?

„V tomto týždni aj minulom týždni sme navyše vyšli v ústrety s nájmom dráh mladým plavcom (deťom a ich rodičom) pôsobiacim v dvoch kluboch zo susedného Mesta Zvolen, kde je plaváreň ešte v tomto týždni zatvorená (otvárajú v piatok 16.9.2022),“ uvádza vedenie MBB s tým, že po jej otvorení sa kapacita plavárne Štiavničky trochu uvoľní. Preto poprosili o zhovievavosť a pochopenie.

„Vzhľadom na vyššie uvedené je v dňoch pondelok (12.9.2022) až streda (14.9.2022) v čase od cca 16.00 do 18.30 hod. plavecký bazén úplne obsadený, bez možnosti si zaplávať v plaveckých dráhach. Relaxačný bazén bude k dispozícii, ale personál plavárne v prípade prekročenia hygienického počtu návštevníkov môže dočasne pozastaviť vstup na plaváreň novým návštevníkom,“ dopĺňa MBB s tým, že rovnako vopred upozorňuje aj na 15.9.2022 (štvrtok – štátny sviatok), kedy v čase od 17.00 do 18.30 hod. budú k dispozícii len dve plavecké dráhy.

Situácia sa podľa MBB postupne bude upravovať, preto je potrebné pravidelne sledovať týždenné HARMONOGRAMY OBSADENOSTI BAZÉNA (pozn. red.: v galérii), vyhnete sa tak zbytočnému sklamaniu z dôvodu naplnenosti kapacity plavárne.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

PLAVÁREŇ ŠTIAVNIČKY - rozpis dráh
1
Galéria
Zdroj: MBB a.s.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM