Jakub Forgács Správy

Bystrická nemocnica prišla s ďalšou ZMENOU: Vymenila staré logo za nové, FOTO

Keďže sa už pomaly blíži začiatok oficiálnej výstavby novej nemocnice, dominanta v tvare H už časom nebude vystihovať realitu. Ako sa teda zmenilo logo?

Ilustračný obrázok k článku Bystrická nemocnica prišla s ďalšou ZMENOU: Vymenila staré logo za nové, FOTO
1
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici vymenila staré logo za nové. Nemocnica o tom informovala na sociálnej sieti.

„V pôvodnom logu, na ktoré sme boli všetci zvyknutí, je zobrazená známa dominanta nemocnice – lôžková časť v tvare H. Autorom loga bol profesor Svetozár Dluholucký a pri tejto príležitosti, by sme mu radi vyslovili poďakovanie za jeho autorský prínos a tvorbu dominanty, ktorá sprevádzala identitu nemocnice dlhé desaťročia,“ uviedla nemocnica.

Keďže sa už pomaličky blíži k začiatku oficiálnej výstavby novej nemocnice, dominanta v tvare H už časom nebude vystihovať realitu. „Známe "H“áčko sme však zachovali aj v novom prevedení loga našej nemocnice,“ píše nemocnica, ktorá tak oddnes dostala novú vizuálnu identitu – modré „H“áčko symbolizuje a uchováva dominantu starej nemocnice a zelené "X“ko zobrazuje tvar už budúcej nemocnice. "Meníme a tvoríme pre Vás novú nemocnicu 21. storočia,“ dodala nemocnica.

Nové logo nemocnice nájdete v priloženej galérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Titul. foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Nové logo banskobystrickej nemocnice
1
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM