Správy

Bystričania sa musia obrniť trpezlivosťou: Obmedzenia pri Hrone sa predlžujú

Dôvodom sú nepredvídateľné udalosti, zistené počas realizácie stavebných prác.

Ilustračný obrázok k článku Bystričania sa musia obrniť trpezlivosťou: Obmedzenia pri Hrone sa predlžujú
4
Galéria

V súvislosti s realizáciou protipovodňových opatrení v centre mesta Banská Bystrica Slovenský vodohospodársky podnik (SVP) oznámil, že uzávera mosta na Ulici 9. mája a s ňou spojené dopravné obmedzenia sa predĺžia až do konca septembra.

Pôvodne mali trvať do konca augusta. Dôvodom sú nepredvídateľné udalosti, zistené počas realizácie stavebných prác. Informoval o tom hovorca SVP Marián Bocák.

„Obchádzková trasa bude naďalej zabezpečená v smere do centra mesta cez Mičinskú cestu, Golianovu ulicu, Cestu k Smrečine, Štefánikovo nábrežie. V čase uzávierky cesty II/591 most cez rieku Hron pri malej železničnej stanici Banská Bystrica-mesto slúži ako obchádzková trasa v jednom smere jazdy pre motorové vozidlá s hmotnosťou do 3,5 tony (t) súčasne nižšie ako 2,2 metra (m) s dočasným otvorením prejazdu popod železničný most. Pre opačný smer jazdy vedie obchádzková trasa cez križovatku pri Smrečine a miestne komunikácie v mestskej časti Uhlisko,“ priblížil Bocák s tým, že vodičov naviguje prenosné dopravné značenie.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Situácia na cestách pri Hrone v Bystrici
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM