Jakub Forgács Rôzne Správy

Bystričania pomôžu obedom rodine v núdzi. Septembrová Polievka pomoci bude špeciálna

S podávaním polievky pomôžu dobrovoľníčky organizácie Alternatíva – centrum nezávislého života, n.o. V čom sa bude akcia líšiť od tých predchádzajúcich?

Ilustračný obrázok k článku Bystričania pomôžu obedom rodine v núdzi. Septembrová Polievka pomoci bude špeciálna
11
Galéria
Zdroj: Komunitná nadácia Zdravé mesto

Už v pondelok 16. septembra 2019 sa bude v čase od 11:00 do 14:00 už po deviaty raz podávať v Reštaurácii Červený Rak v Banskej Bystrici obedová polievku na pomoc rodine v núdzi, s ktorou pracuje občianske združenie Nádej deťom. Informovali o tom Beata Hirt a Ida Adolfová z Komunitnej nadácie Zdravé mesto.

„S podávaním polievky pomôžu dobrovoľníčky organizácie Alternatíva – centrum nezávislého života, n.o. a tradične výbornú polievku a priestory poskytne náš hlavný partner Reštaurácia Červený Rak,“ pozývajú organizátorky.

„Príďte, dajte si fajnovú polievku a spoločne tak pomôžeme rodine, ktorá to potrebuje,“ pozývajú so slovami, že septembrová Polievka pomoci je o trochu iná, ako tie predchádzajúce. Organizujú ju v rámci Týždňa dobrovoľníctva, takže okrem toho, že svojím nezištným príspevkom pomôžete, svojou účasťou podporíte dobrovoľníctvo na Slovensku.

Foto: Ilustračné

V OBRAZOCH: Januárová Polievka pomoci v Bystrici bola opäť úspešná
11
Galéria
Zdroj: Komunitná nadácia Zdravé mesto
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM