Jakub Forgács Rôzne Správy

Bystričania, neprehliadnite: Blíži sa obľúbený trh a ponúkne aj takéto workshopy

Cieľom trhu je dať priestor výrobcom domácich produktov a ručne vyrábaných a designových úžitkových či dekoračných produktov, ponúknuť ľuďom originálne výrobky priamo od ich tvorcov.

Ilustračný obrázok k článku Bystričania, neprehliadnite: Blíži sa obľúbený trh a ponúkne aj takéto workshopy
35
Galéria
Foto: Ján Kostaa

Zháňate handmade, homemade a design výrobky – na jedenie, pitie, užitočné aj iba tak pre radosť – od nápaditých a zručných slovenských výrobcov? Potom si nenechajte ujsť obľúbený Trh v Záhrade.

Trh sa bude konať v nedeľu 23. júna 2019 v priestoroch Centra nezávislej kultúry Záhrada (Beniczkého pasáž) a potrvá od 10:00 do 18:00 hod.

„Príďte sa pokochať, inšpirovať, urobiť radosť sebe, kamarátom, deťom, podporiť našich kreatívcov, podebatiť pri káve a koláči a v neposlednom rade si aj niečo sami vyrobiť, priučiť sa, uvoľniť sa na jednom z workshopov, ktoré budú júnový trh sprevádzať,“ pozývajú organizátori podujatia. Spomínanými workshopmi sú Medený (vý)tvor, Kalimbohranie, Vyrob si a naMAĽUJ sa a Maľovanie na textil.

Cieľom trhu je dať priestor výrobcom domácich produktov a ručne vyrábaných a designových úžitkových či dekoračných produktov, ponúknuť ľuďom originálne výrobky priamo od ich tvorcov. Na trhu nájdete jedlo, pitie, prírodnú kozmetiku, zápisníky, dekorácie, šperky, oblečenie, predajcov známych a opäť aj úplne nových.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z minulých Trhov v Záhrade!

V OBRAZOCH: Trh v Záhrade
35
Galéria
Foto: Ján Kostaa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM