Jakub Forgács Rôzne Správy

Bystričania nájdu originálne darčeky na jednom mieste: Obľúbený trh s domácou aj ručnou výrobou

Príďte si vybrať originálne darčeky pod stromček, urobiť si radosť, podebatiť pri káve a koláči. Trh v Záhrade sa nezadržateľne blíži.

Ilustračný obrázok k článku Bystričania nájdu originálne darčeky na jednom mieste: Obľúbený trh s domácou aj ručnou výrobou
35
Galéria
Foto: Ján Kostaa

S darčekmi pod stromček sa nemusíte ponáhľať, nechajte sa inšpirovať a príďte si vybrať krásne veci a originálne darčeky od šikovných výrobcov na Zimný Trh v Záhrade. Informovali o tom organizátori podujatia.

Trh sa bude konať v priestoroch Záhrady – CNK v sobotu 21. decembra od 10:00 do 17:00. Nájdete na ňom domácu a ručnú výrobu, ako aj dizajnovú produkciu od nápaditých a zručných (nielen) slovenských výrobcov.

„Tešiť sa môžete na prírodnú kozmetiku, čili omáčky, domáce paštiky, orechové víno, bylinné špeciality, šperky, dekorácie, vianočné vence, tašky, zápisníky, autorské diáre a kalendáre, topánky, eko vecičky, pletené aj šité oblečko a hračky, zdravé a krásne doplnky a hračky pre psích kamošov, famózne koláče a fantastické domáce tortilly… pre tých, čo hľadajú alternatívu k živému stromčeku odporúčame drevený stromček od Fabrice-a, v ponuke má rôzne veľkosti, veľký variant si môžete pozrieť naživo aj u nás v Záhrade,“ píšu organizátori.

Cieľom trhu je dať priestor výrobcom domácich produktov a ručne vyrábaných a designových úžitkových či dekoračných vecí. A ponúknuť ľuďom originálne výrobky priamo od ich tvorcov.

Ako dodávajú, v sále Z2 budú počas trvania celého trhu pre vás a hlavne pre vaše deti pripravené vianočné dielne, kde si budú drobci (ale aj veľkí) môcť vyrobiť ozdoby na stromček (akrylovými farbami bodkovacou technikou) a aj pre seba textilný odznak alebo gumičku do vlasov.

Zábery z minulých Trhov v Záhrade nájdete v priloženej fotogalérii!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Trh v Záhrade
35
Galéria
Foto: Ján Kostaa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM