Jakub Forgács Rôzne Správy

Bystričania môžu urobiť šľachetné gesto. Kúpou polievky pomôžu rodine v núdzi

Aj vy môžete spojiť príjemné s užitočným. Za obed zaplatíte ľubovoľnú sumu a pomôžete tak tým, ktorí to najviac potrebujú.

Ilustračný obrázok k článku Bystričania môžu urobiť šľachetné gesto. Kúpou polievky pomôžu rodine v núdzi
11
Galéria
Zdroj: Komunitná nadácia Zdravé mesto

Jeden deň v mesiaci obetujte svoje „hlavné jedlo“ a príďte na Polievku pomoci. „V pondelok 11. februára 2019 v čase od 11:00 do 14:00 v Reštaurácii Červený rak na Námestí SNP 13 ponúkneme ľuďom za dobrovoľný príspevok polievku, ktorú si môžu dať miesto svojho zvyčajného obeda. Výťažok z akcie bude použitý na pomoc rodine, ktorá je v ťažkej životnej situácii,“ uvádza Ida Adolfová z Komunitnej nadácie Zdravé mesto.

„Tentokrát nám s identifikáciou rodiny pomohlo občianske združenie Nádej deťom. Jej príbeh sa hostia dozvedia počas obeda,“ pokračovala Adolfová.

„Polievku pomoci budeme podávať po tretíkrát a ako môžete vidieť na pozvánke, do júna máme dohodnuté ďalšie termíny, keďže sa zdá, že po úspechu tohto charitatívneho podujatia v Bardejove sa Polievka pomoci „udomácnila“ aj u nás, v Banskej Bystrici. Príďte sa opäť ponúknuť polievkou a pomôžete,“ pozýva na obed Beata Hirt, riaditeľka komunitnej nadácie.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z januárovej Polievky pomoci!

V OBRAZOCH: Januárová Polievka pomoci v Bystrici bola opäť úspešná
11
Galéria
Zdroj: Komunitná nadácia Zdravé mesto
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM