Jakub Forgács Správy

Bystričania, je tu ďalšia ponuka práce: Mali by ste záujem o toto miesto?

Ak radi pracujete s deťmi, máme pre vás tip. Hľadá sa vychovávateľka či vychovávateľ v bystrickom CVČ.

Ilustračný obrázok k článku Bystričania, je tu ďalšia ponuka práce: Mali by ste záujem o toto miesto?
Zdroj: TASR

Centrum voľného času, Havranské 9, 975 90 Banská Bystrica prijme do pracovného pomeru vychovávateľku CVČ / vychovávateľa CVČ s nástupom od 02. septembra 2020. Školský úrad, oddelenie školstva a mládeže o tom informuje na svojom oficiálnom webe.

Kvalifikačné predpoklady a požiadavky:

  • kvalifikačné predpoklady na výkon pedagogickej činnosti v súlade s vyhláškou MŠVVaŠ SR č.1/2020 Z. z. a v zmysle zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v príslušnej kategórii vychovávateľ,
  • najmä vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa:
  • v študijnom programe zameranom na prípravu vychovávateľov v študijnom odbore pedagogika
  • v študijnom odbore vychovávateľstvo alebo pedagogika – vychovávateľstvo
  • bezúhonnosť
  • zdravotná a duševná spôsobilosť
  • znalosť AJ /stupeň znalosti jazyka B1 – mierne pokročilý/ je výhodou.

Ako sa píše na stránke, plat prijatého uchádzača závisí od zaradenia zamestnanca podľa dosiahnutého stupňa vzdelania a dĺžky započítanej pedagogickej praxe a zákonom ustanovených príplatkov v zmysle zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Žiadosť o prijatie do pracovného pomeru spolu s profesijným životopisom, dokladmi o vzdelaní /kópie/ a prehľadom pedagogickej praxe, súhlasom so spracovaním osobných údajov, kontaktom s tel. číslom zasielajte do 26.08.2020 do 16:00 na adresu: Centrum voľného času, Havranské 9, 975 90 Banská Bystrica alebo elektronicky na adresu: cvchavranske9@gmail.com

„Len uchádzači spĺňajúci všetky kvalifikačné predpoklady a požiadavky môžu byť telefonicky pozvaní na osobný pohovor,“ upozorňuje Školský úrad, oddelenie školstva a mládeže.

Bližšie informácie na tel. č.: 048/4131590, 0918977140, mail: vrbovsky.riso@gmail.com

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM