Jakub Forgács Správy Samospráva

Bystričania, dajte si pozor: Mesto upozorňuje na zosuv svahu na jednej z ulíc

Mesto ako správca miestnych komunikácií v najbližšom období umiestni v tejto lokalite výstražné dopravné značenie, ktoré vodičov a chodcov upozorní na možné nebezpečenstvo padajúcich kameňov.

Ilustračný obrázok k článku Bystričania, dajte si pozor: Mesto upozorňuje na zosuv svahu na jednej z ulíc
1
Galéria

Počas posledných dní sa vplyvom počasia zhoršil zosuv svahu nad miestnou komunikáciou na Mlynskej ulici v Podlaviciach. V záujme bezpečnosti obyvateľov mesta ako účastníkov cestnej premávky preto musí samospráva pristúpiť k nevyhnutným opatreniam. Informovala o tom Dominika Mojžišová z kancelárie primátora.

„Mesto Banská Bystrica ako správca miestnych komunikácií v najbližšom období umiestni v tejto lokalite výstražné dopravné značenie, ktoré vodičov a chodcov upozorní na možné nebezpečenstvo padajúcich kameňov,“ uviedla.

„O pomoc zároveň požiadame aj odborníkov z oblasti geológie, aby nám odporučili okamžitý spôsob zásahu, ktorý je najvhodnejší, a zároveň navrhli trvalé riešenie na odstránenie problému zosúvajúceho sa svahu,“ pokračovala Mojžišová.

„Odporúčame obyvateľom – vodičom i chodcom, aby sa vyhli spomínanej časti miestnej komunikácie na Mlynskej ulici v Podlaviciach a dôrazne ich žiadame, aby v nevyhnutnom prípade boli obozretní a dbali na možné nebezpečenstvo,“ dodala na záver.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Mesto pristupuje k nevyhnutným opatreniam na Mlynskej ulici
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM