Jakub Forgács Šport Správy

Bystrica hľadá NAJLEPŠÍCH športovcov mesta: Kto si podľa vás zaslúži NOMINÁCIU?

Svojich favoritov na ocenenie môžu navrhnúť tréneri, funkcionári, inštitúcie, ale najmä obyvatelia mesta Banská Bystrica.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica hľadá NAJLEPŠÍCH športovcov mesta: Kto si podľa vás zaslúži NOMINÁCIU?
Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Mesto Banská Bystrica sa chce podobne ako v minulých rokoch tým najúspešnejším športovcom, trénerom, funkcionárom či pracovníkom v športe poďakovať udelením ocenenia Najlepší športovci mesta Banská Bystrica za rok 2023. Nominácie športových osobností je možné zaslať samospráve do 15. januára 2024. Informovala o tom hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

Ako nominovať?

Svojich favoritov na ocenenie môžu navrhnúť tréneri, funkcionári, inštitúcie, ale najmä obyvatelia mesta Banská Bystrica. Nominovaní môžu byť jednotlivci, kolektívy, funkcionári, tréneri či pracovníci v športe, ktorí dennodenne svojím zanietením prispievali k rozvoju športu, výchovy talentov a robili dobré meno nášmu mestu.

Súčasťou ankety bude aj internetové hlasovanie, ktoré sa uskutoční v termíne od 1. do 12. februára 2024. V samotnom hlasovaní môžete svojím hlasom následne podporiť jedného jednotlivca a jeden kolektív. Nominanti s najvyšším počtom hlasov budú na slávnostnom galavečeri ocenení v kategórii Víťaz internetového hlasovania.

Nominácie športových osobností môžete posielať do 15. januára 2024 prostred­níctvom vyplneného formulára na adresu: Mestský úrad Banská Bystrica, Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu, Oddelenie športu, Československej armády 26, 974 01 Banská Bystrica alebo elektronicky na mail: filip.tomasovic@banskabystrica.sk. Formulár je k dispozícii na webovej stránke mesta, v Klientskom centre mestského úradu a v Turistickom informačnom centre na Námestí SNP 1. Návrhy môžete posielať aj prostredníctvom elektronického formulára.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM