Jakub Forgács Krimi

Búračka medzi Bystricou a Zvolenom: Nákladiak a citroën nabúrali do peugeotu!

Rušné okamihy na ceste medzi Banskou Bystricou a Zvolenom. Vodič peugeotu podľa slov polície nedal prednosť pri schádzaní na hlavnú cestu, vošiel do jazdnej dráhy nákladiaku značky Mann a citroënu a obe vozidlá do neho narazili!

Ilustračný obrázok k článku Búračka medzi Bystricou a Zvolenom: Nákladiak a citroën nabúrali do peugeotu!
Zdroj: Policajný zbor SR

V pondelok sa medzi Banskou Bystricou a Zvolenom došlo k nehode. „Účastníkmi nehody boli vozidlo Citroën C5, ktoré viedol vodič (36) z Banskej Bystrice, Peugeot 306, ktoré viedol vodič (45) z Oščadnice a nákladné motorové vozidlo Man, ktoré viedol vodič (54) z Ratkovej (okres Revúca),“ povedala pre náš spravodajský portál krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodič Peugeotu pri schádzaní z R1-tky na hlavnú cestu nedal prednosť vozidlám, ktoré išli po hlavnej ceste. Vošiel do jazdnej dráhy nákladného vozidla Mann a citroënu a obe vozidlá do neho narazili,“ pokračovala hovorkyňa.

Pri dopravnej nehode sa podľa jej slov traja ľudia – všetci vodiči – zranili pravdepodobne ľahko. „Ešte tie zranenia nie sú ustálené. Škoda je predbežne odhadnutá na 9 000 eur. Alkohol u vodičov zistený nebol,“ doplnila Faltániová so slovami, že dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.

Čítajte tiež:

Naháňačka ako z filmu: Hliadky prenasledovali podozrivé auto, dostali defekty na ježkoch!

Rušňovodič v Radvani sa nestačil diviť vlastným očiam: Po prekvapení nasledoval náraz!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM