Správy

Budeme sa voziť v novom: SAD Zvolen plánuje nakúpiť nízkoemisné autobusy

Predmetom zákazky sú nízkopodlažné, nízkoemisné a dvojnápravové autobusy. Obstarávanie sa týka projektu financovaného z fondov Európskej únie.

Ilustračný obrázok k článku Budeme sa voziť v novom: SAD Zvolen plánuje nakúpiť nízkoemisné autobusy
Zdroj: EASYFOTO TASR - Silvia Tannhauserová

Slovenská autobusová doprava Zvolen plánuje nakúpiť šesť nových autobusov pre prímestskú dopravu. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Predmetom zákazky sú nízkopodlažné, nízkoemisné a dvojnápravové autobusy. Obstarávanie sa týka projektu financovaného z fondov Európskej únie.

Celková predpokladaná hodnota zákazky je podľa súťažných podkladov 1 368 200 eur bez DPH.

Kritériom na vyhodnotenie ponúk bude cena. Záujemcovia môžu predkladať ponuky do 15. apríla. „Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 20-tisíc eur,“ informuje oznámenie.

Slovenská autobusová doprava Zvolen poskytuje mestskú hromadnú dopravu v mestách Banská Bystrica, Zvolen, Brezno a Žiar nad Hronom. Okrem toho zabezpečuje aj pravidelnú prímestskú dopravu v okresoch Banská Bystrica, Zvolen, Brezno, Detva, Veľký Krtíš, Krupina, Banská Štiavnica, Žiar nad Hronom a Žarnovica.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM