Jakub Forgács Rôzne Správy

Bude najkrajšia obec z bystrického okresu 3 dediny, ktoré sú zatiaľ najvyššie

V obrovskej konkurencii sa darí aj dedinkám z nášho okresu. Hlasovanie o najkrajšiu obec Slovenska sa pomaly blíži ku koncu a vy môžete stále ovplyvniť poradie!

Ilustračný obrázok k článku Bude najkrajšia obec z bystrického okresu 3 dediny, ktoré sú zatiaľ najvyššie
Zdroj: TASR

Internetový portál Slovakregion opäť vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Kedže sa pomaly blíži záver hlasovania, pozreli sme sa, ako sa darí obciam z nášho okresu. Hlasovanie bude definitívne ukončené 31. októbra 2016, a tak je ešte šanca zahlasovať za svojho favorita.

Do prvej desiatky to zatiaľ nedotiahla ani jedna obec z nášho okresu. Na čele poradia sa nachádza obec Divín, druhé miesto patrí Smižanom a prvú trojicu uzatvára Ilija. Hlasovanie však stále prebieha a poradie sa môže ľahko zmeniť.

Čítajte tiež: FOTO: Nočný tuning zraz v Bystrici. Stovky krásnych strojov a hučiacich motorov

TOP okresu

V rebríčku nás samozrejme zaujímali obce z okresu Banská Bystrica a niektorým sa darí veľmi dobre. Brusnu patrí v priebežnom hlasovaní vynikajúce 94. miesto. V obrovskej konkurencii takmer 2800 obcí si skvele vedie obec Riečka, ktorá sa momentálne nachádza na 445. priečke. Trojicu najúspešnejších z nášho okresu uzatvára Slovenská Ľupča z miesta číslo 558.

Ako hlasovať?

Karty v súťaži môžete premiešať aj vy s vašim hlasom. Na odovzdanie platného hlasu je potrebné zaregistrovať sa na stránke www.slovakregion.sk. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za vybranú obec môžete jedenkrát v priebehu hodiny. Víťazom sa stane obec s najvyšším počtom hlasov. Konečné poradie sa dozvieme 5. novembra.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z nočného bystrického tuning zrazu!

Čítajte tiež: FOTO a VIDEO: Jesenná nádhera na oblohe. Nebo nad Bystricou ovládli šarkany

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Bystrica zažila nočný tuning zraz
30
Galéria
Zdroj: CarFamily
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM