Jakub Forgács Hokej

Bronzoví reprezentanti spod Urpína sa dočkajú pocty: Za úspech na majstrovstvách ocenenie od primátora

V slovenskom tíme, ktorý priniesol z hokejových majstrovstiev do 20 rokov v Kanade bronz, nechýbali ani hráči baranov Mislav Rosandič a Dominik Jendroľ. Práve oni si z rúk banskobystrického primátora Jána Noska prevezmú ocenie.

Ilustračný obrázok k článku Bronzoví reprezentanti spod Urpína sa dočkajú pocty: Za úspech na majstrovstvách ocenenie od primátora
Zdroj: TASR

„Na úspešných hokejistov, ktorí reprezentovali nielen Slovensko, ale aj Banskú Bystricu, nezabudlo ani vedenie mesta. Mislava Rosandiča a Dominika Jendroľa ocení krátko pred nedeľňajším zápasom našich baranov proti Piešťanom primátor mesta Banská Bystrica Ján Nosko,“ informovala hovorkyňa primátora Zdenka Sekerešová.

Mladí hokejisti sa len pred niekoľkými dňami vrátili z Kanady, kde na Majstrovstvách sveta hráčov do 20 rokov vybojovali cenné bronzové medaile. Úspech je o to cennejší, že sa to našim mladíkom podarilo v ére samostatnosti len po druhýkrát. „Mislav Rosandič hráva pravidelne v drese nášho domáceho klubu HC´05 Banská Bystrica, Dominik Jendroľ nastupuje najmä v našej juniorke,“ doplnila Sekerešová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM