Monika Obrtalová Futbal

Belic už podpísal zmluvu s Duklou

Futbalový brankár Tomáš Belic sa stal novou posilou Dukly Banská Bystrica. So zástupcami klubu sa dohodol na pôsobení do konca kalendárneho roka, čo v pondelok dopoludnia spečatil podpisom zmluvy. Skúsený 33-ročný rodák z Trenčína pôsobil aj v grécko

„Skúšali sme viacero gólmanov a tréner s jeho realizačným tímom sa rozhodli pre neho,“ cituje fkdukla.sk prezidenta klubu Tomáša Geista. „K angažovaniu nového brankára sme boli nútení tým, že Borošovi sa obnovilo zranenie a Pindroch si zlomil kostičku v členku. Nemohli sme tak zostať s jedným brankárom. Boli tu na skúške dvaja brankári a rozhodli sme sa pre Belica,“ povedal na margo novej posily asistent trénera Zaťka Dušan Tóth.

Belic začínal s futbalom v rodnom Trenčíne. V seniorskej kategórii potom pôsobil v Dubnici, Žiline, Trenčíne, Štúrove, Nových Zámkoch či v Trnave odkiaľ už jeho cesta smerovala za hranice. Tohtoročnú jar odohral v Púchove. „Corgoň ligu som sledoval aj v Čechách aj v Grécku, keďže som mal prístup na internet, dokonca som sledoval niektoré zápasy aj cez televíziu. Je to nepríjemná situácia pre Duklu, zranili sa jej dvaja hlavní brankári, muselo sa to narýchlo riešiť. Mne to padlo v hod, pretože momentálne som bol bez klubu. Ozvali sa, dohodli sme sa, celé to bolo veľmi rýchle a som tu. Dúfam že Dukle pomôžem a uhráme tie ciele, ktoré si klub dáva,“ dodal Belic.

Zdroj: TASR Foto: hinksonconstruc­tion.com

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM