Zuzana Vajayová Iné športy

Beachvolejbalový turnaj vo Zvolene: Hrať môžu aj zelenáči!

A je to tu! Vo Zvolene sa bude konať vo finiši víkendu ďalší beachvolejbalový turnaj. V príjemnom prostredí a v pohodovej atmosfére si môžete zašportovať a vyhrať hodnotné ceny. A to vôbec nemusíte byť extra namakaní...

Pozývame vás do krásneho prostredia AQUA Beach Orlík, kde už má NBL za sebou prvý turnaj. Koncom mája (27.5.) sa ho zúčastnilo 8 dvojíc, ktoré mali k dispozícii luxus 3 kurtov, a zahrali si dosýta (podľa vyjadrení niektorých až príliš). Časy sa menia a zrejme to už také luxusné vo Zvolene nebude, aspoň čo sa týka časopriestoru. Naopak, luxusnejšie to bude s cenami.

Vďaka tomu, že medzičasom sa partnermi Národnej beachvolejbalovej ligy stali značky BIODERMA a RELAX, hodnota vecných odmien diametrálne stúpne. Za prvé miesto si v oboch kategóriách (muži aj ženy) odnesie každý jednotlivec kozmetiku BIODERMA (inak dostupnú iba v lekárňach) alebo slnečné okuliare RELAX, ktoré perfektne sadnú a dokonale chránia zrak (1. cena v hodnote 40€ / osoba). Ak skončíte druhí, odídete zo Zvolena s ponožkami XBEACH pre plážové športy, a tretie dvojice sa budú tešiť opäť z BIODERMY. Hodnota vecných odmien, ktoré sú pripravené na túto nedeľu vo Zvolene možno aj pre Vás, je 280 eur!

Jedinou podmienkou je… byť dobrý, poviete si. Prdlajs! NBL je v prvom rade pre amatérov! Extraligisti, extraligisti, či účastníci vrcholovej série v beachvolejbale Vás o ceny neoberú! Oni majú v NBL samostatnú kategóriu a na ihrisku sa s nimi stretnete, len ak sa dobrovoľne zaradíte do kategórie A. Štandardne ste radení v B, no NBL vytvára priestor aj pre úplných začiatočníkov, či rekreačných hráčov – ak patríte medzi nich, prihláste sa a do poznámky uveďte „C“. V C kategórii nájdete súperov na svojej úrovni, turnaj o dobrej nálade a takisto hodnotné vecné odmeny.

Tu sa nehrá o body, ani o peniaze. Ešte váhate?

Prihlásiť sa na turnaj do Zvolena (Orlík) je možné do 14.6.2012 [link=http://www­.volley-city.sk/nbl/prih­lasenie/11/]TU[/lin­k]:

Zdroj: www.volley-city.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM