Jakub Forgács Hokej

Barani v novej sezóne s Handlovským aj Čížekom: TÍTO hráči sa mali hlásiť do letnej prípravy

Letná príprava sa baranom sotva začala a už sú známi hráči, ktorí v tíme nasledujúcu sezónu nebudú chýbať. Pozrite si mená, ktoré sa mali hlásiť trénerovi Chudému.

Ilustračný obrázok k článku Barani v novej sezóne s Handlovským aj Čížekom: TÍTO hráči sa mali hlásiť do letnej prípravy
Zdroj: TASR

Úvodné dva dni letnej prípravy zaplnia vicemajstrovi Slovenska testy, atletickými už začal v pondelok. Dnes sa hráči presťahovali do Fit arény a k slovu sa dostala najmä sila. Trénerovi Chudému sa v pondelok malo hlásiť 23 hráčov, no bolo ich iba 19, pretože niektorým nedovolil letný rozbeh zdravotný stav.

Ako informoval oficiálny web HC' 05 Banská Bystrica, medzi hráčmi bol už aj Lukáš Handlovský, s ktorým vedenie klubu podpísalo jednoročnú zmluvu aj na ďalšiu sezónu. Lukáš mal v minulej sezóne bilanciu 16 gólov a 24 asistencií v 55 zápasoch základnej časti. V play-off pridal 4 góly a dve prihrávky a patril medzi lídrov nášho družstva. Pre Lukáša to bude tretia sezóna v rodnom meste po jeho návrate na Slovensko z pôsobenia v českých súťažiach.

Budúcu sezónu bude pod Urpínom pôsobiť aj Václav Čížek, ktorý sa tiež dohodol na jednoročnom kontrakte. Venco zaznamenal v 36 zápasoch 1 gól a 4 prihrávky. V play-off pridal jeden gól, 5 asistencií a 11 plusových bodov v hodnotení +/-. Václav si momentálne doliečuje ťažký zápal pľúc, ktorý mu neumožnil ani vychutnať si oslavy druhého miesta spolu s ostatnými chalanmi, nakoľko hneď na druhý deň po poslednom stretnutí bol hospitalizovaný v FNsP F. D. Roosevelta.

  • Brankári: A. Košarišťan, V. Rosandič
  • Obrancovia: D. Gachulinec, I. Hermánek, S. Ivanič, D. Jendroľ, O. Košecký, P. Lunter, J. Predajniansky, M. Rosandič
  • Útočníci: M. Ambroz, M. Andrisík, K. Domaev, K. Ferleťák, R. Gašpar, L. Handlovský, P. Lamper, M. Lunter, J. Petro, M. Róth, M. Surový, P. Valent, T. Zigo

Foto: ilustračné

Hráči Banskej Bystrice počas letnej prípravy v posilňovni
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM