Hokej

Barani s novou posilou v útoku. Bystrický dres si oblečie mládežnícky reprezentant

Mládežnícky reprezentant by podľa klubového webu mal byť súčasťou zostavy baranov v piatkovom úvodnom zápase sezóny na ľade Popradu.

Ilustračný obrázok k článku Barani s novou posilou v útoku. Bystrický dres si oblečie mládežnícky reprezentant
Zdroj: TASR

Slovenský hokejový útočník Miloš Fafrák bude po neúspešnej skúške v Slovane Bratislava obliekať v novej sezóne dres Banskej Bystrice. K tímu úradujúceho majstra sa pripojil na utorkovom tréningu.

Mládežnícky reprezentant by podľa klubového webu mal byť súčasťou zostavy „baranov“ v piatkovom úvodnom zápase sezóny na ľade Popradu.

„Bol som v Martine, kde som trénoval a prišla šanca hrať za Banskú Bystricu, takže som neváhal a prišiel som sem,“ povedal po prvom tréningu dvadsaťročný krídelník. Skôr než sa vrátil do rodného Martina, bojoval o zmluvu v bratislavskom Slovane. „Bolo to tak, na Slovane som bol na skúške, kde som neuspel. Prioritou bolo hrať seniorský hokej. Chcem hrať v Tipsport Lige, ktorá je predsa len kvalitnejšia ako 1. liga, v ktorej bude hrať Martin,“ uviedol pre web HC '05 iClinic mladý útočník, ktorý v minulosti okúsil aj zámorské juniorské súťaže WHL a USHL.

Fafrák odštartoval minulú sezónu v projekte HK Orange 20, kde sa mu bodovo darilo. V 24 tipsportli­gových zápasoch si pripísal 17 bodov (10+7).

„Určite by som rád nadviazal na to vydarené bodové obdobie z projektu, bude to však o niečo ťažšie. Tam som mal dosť priestoru na ľade, tu budem musieť o svoj priestor na ľade bojovať. Som pripravený na to, čo príde a budem sa snažiť podávať také isté výkony. Chcem hrať tvrdo do tela a bojovať,“ dodal Fafrák, ktorý obliekal národný dres na šampionátoch do 18 i do 20 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM