Jakub Forgács Šport

Barani, Kuzminová, Tóth...? V Bystrici sa ide rozhodovať o naj športovcoch roka, navrhnite ich aj vy

Mesto pod Urpínom vychovalo mnohé športové talenty. Športovcov, ktorí Banskú Bystricu úspešne reprezentovali v duchu failr - play doma či za hranicami v roku 2014, opäť ocenia. Kto si to podľa vás zaslúži najviac?

Ilustračný obrázok k článku Barani, Kuzminová, Tóth...? V Bystrici sa ide rozhodovať o naj športovcoch roka, navrhnite ich aj vy
Zdroj: TASR

Banskobystrický magistrát opäť v novom roku poďakuje úspešným športovcom mesta – jednotlivcom, športovým kolektívom, trénerom a funkcionárom.

„Ocení tých, ktorí v športovej oblasti dosiahli vynikajúce výsledky a športovými úspechmi a zápolením v duchu fair – play zviditeľnili naše mesto doma aj v zahraničí,“ informuje oficiálny web mesta.

Navrhnúť, kto by mali byť ocenený, môžete do utorka 20. januára 2015 aj vy, na adrese: Mesto Banská Bystrica, Mestský úrad, Odbor propagácie mesta, Československej armády 26, 974 01 Banská Bystrica alebo elektronicky, mailom na dana.cibulkova@banskabystrica.sk. Formulár nájdete na oficiálnej internetovej stránke mesta v sekcii Šport alebo v klientskom centre mestského úradu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM