Jakub Forgács Krimi

Banskobystrický kraj zasiahli mráz a poľadovica: Došlo k desiatkam kolízií, FOTO

Najväčší počet kolízií, 27 škodových udalostí a tri dopravné nehody sme riešili v policajných okresoch Zvolen a Banská Bystrica.

Ilustračný obrázok k článku Banskobystrický kraj zasiahli mráz a poľadovica: Došlo k desiatkam kolízií, FOTO
2
Galéria

Vo štvrtok ráno vyzývali krajskí policajti k zvýšenej opatrnosti na cestách, z dôvodu zlých poveternostných podmienok. Žiaľ, dážď a poľadovica sa aj dnes negatívne podpísali na dianí v cestnej premávke. „Polícia od ranných hodín dokumentovala v Banskobystrickom kraji celkom 36 škodových udalostí a šesť dopravných nehôd, ktoré si vyžiadali šesť ľahkých zranení,“ uviedli na sociálnej sieti.

„Najväčší počet kolízií, 27 škodových udalostí a tri dopravné nehody sme riešili v policajných okresoch Zvolen a Banská Bystrica,“ uviedli.

„Komplikáciám sa nevyhli ani vodiči na diaľnici R1, kam boli policajti privolaní k dvom dopravným nehodám s dvomi ľahkými zraneniami a jednej škodovej udalosti,“ pokračovali policajti so slovami, že príchodom najchladnejších mesiacov môžeme čoraz častejšie očakávať teploty pod bodom mrazu a je otázka času, kedy nasneží. Dávajte si preto veľký pozor, neponáhľajte sa a zbytočne neriskujte.

„Zimné pneumatiky považujeme už v tomto období za samozrejmosť,“ dodali policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Na cestách v Banskobystrickom kraji narobila problémy poľadovica
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM