Barbara Dallosová Krimi

Bacha na predvianočný zhon v Bystrici aj v celom okolí: Polícia prezradila plány, ktoré si radšej naštudujte hneď teraz!

Nepokazte si posledné predvianočné dni nepríjemným incidentom a buďte radšej obozretní. Muži zákona majú totiž oči otvorené aj pred najväčšími sviatkami v roku. Čo chystajú?

Ilustračný obrázok k článku Bacha na predvianočný zhon v Bystrici aj v celom okolí: Polícia prezradila plány, ktoré si radšej naštudujte hneď teraz!
Zdroj: TASR

Za volantom treba byť ostražitý vždy. V tento deň ale majte radšej v našom okrese oči zvlášť na stopkách. Polícia totiž chystá ďalšiu kontrolu a toto sú informácie, ktoré vás určite budú zaujímať.

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, polícia v Banskobystrickom kraji pokračuje na cestách vo vykonávaní kontrol s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. A muži zákona nezaháľajú ani okolo Vianoc.

,,Policajti vykonajú v stredu 23. decembra na území okresu Banská Bystrica osobitnú kontrolu zameranú na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti,“ prezradila Petrovičová.

Ako ďalej informovala hovorkyňa, v rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Muži zákona si počas týždňa posvietia aj na okolité okresy. V stredu (23.12.) sa okrem Banskobystrického zamerajú aj na okresy Žiar nad Hronom, Lučenec, Rimavská Sobota a Veľký Krtíš. V nedeľu (27.12) sa zase vydajú na cesty v okresoch Brezno, Revúca a Zvolen.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM