Monika Obrtalová Rôzne

ASEN – autorizovaný servis značky Toyota

Firma Asen na Partizánskej ceste vám ponúka autorizovaný servis automobilov Toyota, dovoz a predaj áut, predaj, výkup a servis jazdených automobilov, predaj motocyklov značky Yuki a úžitkových vozidiel Piaggio. V predajni nájdete aj originálne diely

Firma Asen zabezpečuje záručný a pozáručný servis, diagnostikovanie, karosárske opravy, pneuservis, geometriu, testovanie bŕzd a tlmičov, ako aj montáže doplnkov a príslušenstva. Všetko pod dohľadom pravidelne zaškoľovaného personálu, ktoré si výrobca vozidiel Toyota vyžaduje. Súčasťou technického vybavenia je aj kvalitné vybavenie servisných priestorov najmodernejšími špeciálnymi prípravkami a zariadeniami tak, aby každý problém, ktorý sa pri servisovaní vozidla zistí bol čo najskôr a čo najlepšie odstránený. Bezproblémová montáž a bezporuchový chod za rozumnú cenu jedine vo firme Asen na Partizánskej ceste 116!

Okrem bežných opráv, rýchloservisu, klampiarskych prác, sezónneho uskladnenia pneumatík či ponuky služieb pre STK, vám spoločnosť Asen ponúka aj predaj motocyklov značky Yuki a predaj vozidiel značky Gonow. Vybrať si môžete z bohatej ponuky skútrov a motoriek Yuki pre náročných aj nenáročných jazdcov teraz za skvelé ceny priamo [link=http://www­.yuki.sk/skutre-motocykle-stvorkolky/sku­tre/do-50-ccm/]–TU-[/link]. Spoločnosť Asen ponúka aj predaj úžitkových vozidiel značky Piaggio pre vašu firmu. Kúpiť alebo prenajať si autá, trojkolky či motocykle Piaggo môžete aj [link=http://www­.piaggio.sk/in­dex_piaggio.htm]–TU-[/link]. Pre bližšie informácie o firme Asen navštívte stránku [link=http://www­.asen.sk/]www.asen.sk[/link], zavolajte na 048/ 414 1727/8 alebo navštívte predajňu na Partizánskej ceste 116 v Banskej Bystrici.

/PR/ Foto: toyota.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM