Tlačové správy

Architekt o novostavbe Zelený háj vo Zvolene: „Ľuďom sa tu bude určite dobre bývať.“

Novostavby Zelený háj predstavujú novú éru bývania vo Zvolene na Zlatom Potoku. Projekt sľubuje moderné bývanie vo vyhľadávanej lokalite, ktoré bude vybavené kvalitnými materiálmi a najnovšími technológiami.

Ilustračný obrázok k článku Architekt o novostavbe Zelený háj vo Zvolene: „Ľuďom sa tu bude určite dobre bývať.“
Zdroj: Zelený háj

Za týmto architektonickým počinom stojí ateliér NED, ktorý má za sebou už veľa úspešných projektov. Na čele tímu stál Ing. arch. Zoltán Belokostolský.

Pozrite si VIDEO

Zdroj: YouTube.com

Novostavba, ktorá poteší nielen Zvolenčanov

Každý Zvolenčan určite pozná miestnu časť Zlatý Potok. Pre tých, ktorí nie, je to miesto, ktoré je vyhľadávané záujemcami o bývanie, nakoľko je charakteristické výbornou dostupnosťou do centra Zvolena, ale aj na hlavné ťahy von z mesta. Blízkosť obchodov, škôl a škôlok a celej občianskej vybavenosti je plusom naviac. „Najväčšou prednosťou je podľa mňa lokalita. To miesto je jedinečné. Veľkou prednosťou je lokalita, blízkosť do centra, krásne výhľady, okolitá zástavba. Miesto síce nadväzuje priamo na sídlisko, ale už to, akoby prechádza do priemyselnej zóny, ktorá vôbec nenarúša celkovú architektúru územia,“ hovorí architekt Belokostolský.

Byty, ktoré v meste chýbali

Novostavby Zelený háj sú veľmi dobre zakomponované do príjemného prostredia s množstvom zelene. Pri návrhu sa vychádzalo z prieskumu trhu, kedy sa zistilo, že táto lokalita potrebuje byty pre mladé rodiny s deťmi. Byty sú teda navrhnuté vo výmere 60 – 75 m², pričom ide o dvoj a trojizbové byty. Architekt hovorí o veľkej výhode: „Pri aktuálnej situácii si mladí ľudia vedia ťažšie zabezpečiť bývanie a preto aj tieto byty boli navrhované optimálne pre mladú rodinu. Výhodou je, že mladé rodiny na takýto byt dostanú aj hypotéku.“

Myslelo sa na všetko

Bývalý areál školy, do ktorého sú novostavby situované, je pomerne veľký a rozsiahly. To poskytuje benefit v tom, že sa objekty medzi sebou nebudú rušiť a byty tak budú mať aj veľa denného svetla. Dispozície bytov sú riešené kompaktne. Aj keď ide o menšie byty, nakoľko trojizbový byt do 60 m² je byt menší, sú veľmi praktické. „Zelený háj je jedinečný. Podarilo sa tu zladiť okolnosti ako dobrý developer, krásne prostredie a samotná architektúra, ktoré spolu vytvorili priestor na bývanie, ktorý je veľmi kvalitný. Je tu veľmi veľa záhrad, veľmi veľa zelene. Sú tu komunitné priestory, kde sa ľudia vedia stretávať a vedia spolu fungovať. A nie je to vôbec natlačené. Bude tu tak dostatok svetla a ľuďom sa bude určite dobre bývať,“ dodáva na záver architekt Belokostolský.

Projekty ateliéru NED patria medzi úspešné. Zelený háj ako jeho ďalšie dieťa, má veľkú šancu byť úspešným a najmä poskytnúť bývanie, kde budú môcť noví majitelia tvoriť svoju budúcnosť v krásnom zelenom prostredí, blízko centra Zvolena.

Ak Vás zaujíma viac informácií o tomto projekte, bližšie informácie nájdete na webe https://zelenyhaj.sk/. A ak máte záujem dozvedieť sa viac alebo si prajete obhliadku, dohodnite si schôdzku na telefónnom čísle 0903 415 732 a­lebo emailom na predaj@zelenyhaj.sk. Osobné stretnutie môžete zrealizovať na predajnom mieste na adrese P. O. Hviezdoslava 28 vo Zvolene.

Pozrite si aj ďalšie projekty, ktoré zhotovila realitná kancelária Beevam. Beevam je odborníkom na realitný marketing. Na rozdiel od bežných realitných kancelárií disponuje tímom odborníkov na predaj a propagáciu v online priestore. Každá nehnuteľnosť tak dostáva plnú mediálnu podporu. Jej predaj sprevádza marketingová kampaň na sociálnych sieťach a v regionálnych médiách. 

Novostavby Zelený háj
8
Galéria

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Zelený háj
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM