Monika Obrtalová Rôzne

Arcade - to najlepšie zo slovenskej kuchyne!

Chcete si posedieť v príjemnom prostredí priamo v centre mesta, pochutnať si na špecialitách nielen zo slovenskej kuchyne a dopriať si pohár kvalitného vínka či dobre vychladeného piva? Tak neváhajte a príďte priamo do Slovenskej reštaurácie Arcade n

Slovenská reštaurácia Arcade sa nachádza v zrekonštruovaných priestoroch pod hotelom Arcade priamo na hlavnom námestí. Vďaka rozľahlým vnútorným i vonkajším priestorom je vhodným miestom pre usporiadanie menších osláv, promočných či rodinných slávností, obchodných stretnutí alebo narodeninových či firemných večierkov. K dispozícii sú dve terasy, v pokojnom prostredí dvora Stredoslovenského múzea alebo priamo na Námestí SNP. Posedieť si tu môžete pri pohári vychladeného piva značky Guinness, Plzeň či Kozel alebo širokom výbere kvalitných slovenských akostných a výberových vín.

Slovenská reštaurácia Arcade ponúka gurmánom jedlá zo slovenskej i medzinárodnej kuchyne. Nechýbajú bryndzové halušky so slaninkou, furmanské halušky, pirohy plnené bryndzou, pečená baranina na cesnaku ale ani grilovaný losos, steaky, kuracie soté, vyprážaný kurací rezeň či jelení guláš. Vybrať si môžete aj z pomedzi chuťoviek v podobe Pečených rebier, Pečeného kolena, Nakladaného plesnivca alebo Haruliek so strúhaným syrom.

K tomu všetkému je tu aj denné menu, ktoré ponúka výber z troch alebo štyroch chutných jedál za cenu 3,60 eur. Navyše je v priestoroch reštaurácie možnosť bezplatného pripojenia na internet a sledovania športových či iných prenosov. Viac sa o Slovenskej reštaurácii Arcade dozviete na [link=http://www­.arcaderestau­rant.sk/denne-menu/denne menu-24–06–2011.html]www.arcaderestaurant.sk[/link] a aktuálne obedové menu na celý týždeň nájdete vždy v pondelok ráno aj u nás.

/PR/

arcade
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM