Jakub Forgács Správy

AKTUALITY z bystrického kúpaliska: Bežkári musia rátať s obmedzením, dá sa už korčuľovať? FOTO

Aj vy chcete využiť voľné dni na zimné radovánky? Na kúpalisku si na svoje opäť prídu bežkári aj korčuliari.

Ilustračný obrázok k článku AKTUALITY z bystrického kúpaliska: Bežkári musia rátať s obmedzením, dá sa už korčuľovať? FOTO
Zdroj: Záhradnícke a rekreačné služby

Záhradnícke a rekreačné služby mesta Banská Bystrica (ZAaRES) priniesli v nedeľu ráno aktuálne informácie z plážového kúpaliska. „Od dnes sme sa rozhodli opäť sprevádzkovať korčuľovanie,“ píše ZAaRES na sociálnej sieti.

„Počas včerajšieho dňa slnko najväčšie nerovnosti na ľade trochu roztopilo a zrovnalo a dnes do rána všetko poriadne premrzlo. Navyše snehový poprašok z diel tiež trochu pomohol. Niekde je ľad dobrý, niekde dosť hrboľatý. Treba byť ale obozretný,“ uvádza na stránke.

„Sprístupnená je asi tretina jazera, prosíme, aby ste neprekračovali zábrany,“ upozorňuje ZAaRES.

Mrazivú noc využili aj na zasnežovanie. „Delá budú v prevádzke asi do 9.00 – 10.00 hod.. Na dvoch miestach vznikli celkom veľké snehové kopy, treba cez ne ísť opatrne. Ratrak to bude upravovať až večer. Z rána je uzatvorené aj predĺženie okruhu, keďže v trati stojí delo a hadicami. Počas dňa sa presunie a opatrne sa bude dať bežkovať aj na predĺženom okruhu,“ dodáva ZAaRES so slovami, že dovtedy je v prevádzke iba základný okruh.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM