Jakub Forgács Správy

Ako sa dostať k VRECIAM na odpad? Mesto zverejnilo INFO pre Bystričanov

Výdaj vriec na zber zmesového komunálneho odpadu pre obyvateľov a právnické osoby, ktoré majú takýmto spôsobom zabezpečený zber, bude prebiehať na zbernom dvore v Radvani.

Ilustračný obrázok k článku Ako sa dostať k VRECIAM na odpad? Mesto zverejnilo INFO pre Bystričanov
Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Prevádzka Marius Pedersen, a.s. Banská Bystrica – doprava sa sťahuje z Mičinskej cesty 35 k skládke odpadu do Šalkovej 4414, Banská Bystrica. Mesto Banská Bystrica o tom informovalo na sociálnej sieti.

„V tejto súvislosti vás informujeme, že výdaj vriec na zber zmesového komunálneho odpadu pre obyvateľov a právnické osoby, ktoré majú takýmto spôsobom zabezpečený zber, bude od 27. novembra 2023 bude prebiehať na Zbernom dvore mesta Banská Bystrica v Radvani, Zvolenská cesta 15063 (pri železničnej stanici Radvaň). Otváracie hodiny sú v pracovných dňoch od 8.30 do 17.30 hod. a v sobotu od 8.30 do 17.00 hod. (tel.: +421 48 418 61 88),“ píše mesto.

Vrecia určené na zber triedeného komunálneho odpadu (žlté na zber plastov, kovov a tetrapakov) pre rodinné domy budú podľa slov mesta distribuované v decembri spolu s brožúrou „Kam s komunálnym odpadom v Banskej Bystrici“ pre rok 2024.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM