Tlačové správy

Aj hendikepovaní majú právo na šťastie. Spoločnosť BCF vie, ako na to!

Na ľudí s mentálnym či telesným postihnutím sa ľudia pozerajú zhora veľmi zvláštnym, niekedy až opovrhujúcim spôsobom. Nie je žiadna novinka, že takých ľudí zvykne spoločnosť nazývať, že sú „iní“. V čom ale spočíva táto inakosť?

Ilustračný obrázok k článku Aj hendikepovaní majú právo na šťastie. Spoločnosť BCF vie, ako na to!
Zdroj: Dnes24.sk

Tak ako všetci, aj oni v kútiku duše túžia po obyčajných veciach, byť mladí, krásni, samostatní, vzdelaní, úspešní, mať svoju rodinu, deti… Na rozdiel od „obyčajných“ ľudí, pre nich je však zdravie na piedestály, na ktorý možno nikdy nedočiahnu… BCF nerobí rozdiely medzi ľuďmi. Práve naopak. Uvedomuje si, že títo „iní“ ľudia potrebujú omnoho viac podpory. Erika Karová, konateľka spoločnosti BCF, vypracovala stratégiu podpory, vďaka ktorej vniesla hendikepovaným ľuďom trošku svetla do života. Len v tomto roku podporila viac ako 15 podujatí a koncertov, ako napríklad Objatie tónov, Opri sa o mňa, Chyťme sa za ruky, Detský tábor Dobrý skutok, Osmidiv, Na krídlach anjelov. Pre OZ Nožička budúci rok pripravuje vlastný charitatívny koncert.

"Spoločnosť BCF a jej podpora náučných a kultúrnych podujatí pre deti s mentálnym postihnutím na celom Slovensku je v dnešnej neľahkej dobe zázrak. Veľa detí sme vďaka vašej pomoci urobili šťastnými darovaným zážitkom, z ktorého budú čerpať a tešiť sa ešte dlhú dobu. V tento moment spojenia zdravotne hendikepovaných mostom hudby ich popri oslobodenia od bežných dní zaradili do bežnej spoločnosti. Za všetky večné deti zo srdca ďakujeme Erike Karovej za pomoc a vynikajúcu spoluprácu. Obrovsky si ju vážime,“ vyjadril sa Milan Štefánik z Občianskeho združenia Milana Štefánika.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM