Eliška Šándorová Rôzne

Adriana Sklenaříková sa dočkala vytúženého bábätka, porodila dievčatko

Známa slovenská topmodleka a rodáčka od Brezna sa vo veku 46 rokov dočkala vytúženého dieťatka. Údajne porodila už pred pár dňami.

Ilustračný obrázok k článku Adriana Sklenaříková sa dočkala vytúženého bábätka, porodila dievčatko
Zdroj: Facebook Adriana Sklenaříková

Ešte pred pár dňami bola Adriana z požehnaného stavu nadšená napriek tomu, že prvé štyri mesiace ju trápili silné nevoľnosti. Nedokázala takmer nič zjesť a hrozilo, že bude musieť ísť na infúzie. Úľava prišla až v piatom mesiaci a dnes si svoje tehotenstvo maximálne užíva.

“Moje problémy nie sú nič v porovnaní s pocitom šťastia, ktorý mám z toho, že v sebe nosím zdravé dieťa. To je také úžasné, že to stále vnímam ako zázrak. Posledných deväť mesiacov som veľmi spokojná a kľudná. Až mám skoro pocit, že nechcem ísť rodiť, je mi ľúto o to prísť. Už nikdy viac to nezažijem, dieťa sa už do môjho brucha nevráti. Teraz v tomto stave som hlboko šťastná,” cituje Adrianu idnes.cz.

Český portál blesk.cz informuje o tom, že topmodelka porodila už pred pár dňami. Blesku to potvrdil modelkin manažér Miro Šimonič. „Áno, je to dievčatko, volá sa Nina a je už na svete niekoľko dní. Viac zverejní sama Adriana,“ potvrdil informáciu českým kolegom Miro Šimonič.

Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM