Monika Obrtalová Basketbal

Áčko starších žiačok prehralo tretí zápas v rade

Dnes si na palubovke zmerali sili staršie žiačky BK UMB ´08 “A“ a basketbalistky BK UMB ´08 “B“. Zápas bol veľmi očakávaný, pretože “Áčka“ prehrali dva predošlé zápasy a tak dúfali v dnešnú výhru. Avšak ani dnes sa im nepodarilo súperky zdolať.

Už od začiatku sa tým A vliekol a nedokázal držať tempo so súperkami. Útok bol málo výrazný a obrana bola príliš roztiahnutá. Prvá štvrtina sa skončila vysokým bodovím rozdielom 13:26. Druhá štvrtina nebola ničím výrazná a zdalo sa že o vítazovi je rozhodnuté. Na tabuli svietilo 15:16.

Druhá polovica zápasu však začala byť rýchlejšia a oveľa zaujímavejšia. Žiačky A týmu – 96´ sa prebrali a skóre začali otáčať. Hra bola viac útočná a agresívnejšia. Presadzovať sa začala Ondrejková, ktorá bola na koši veľmi presná. V posledných minútach sa hra zdramatizovala, čo spôsobilo vyrovanané skóre. No napriek tomu prehrali 96´nad 97´ neštastne 63:65, teda o dva body, podobne ako v dvoch predchádzajúcich zápasoch. Najviac košov strelili za A tým už spomínaná Ondrejková a za B tým Matejčíková, ktorá aj najviac faulovala.

ddk

basket BB
17
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM