Michal Majer Hokej

Zedník: Z mojej strany to nebolo najhoršie

Hoci súperovi z Trenčína niekoľkokrát poriadne zamotal hlavu, ani v druhom tohtosezónnom zápase za Banskú Bystricu neskóroval a jeho tím s Duklou prehral. Napriek tomu bol Richard Zedník s návratom na extraligový ľad vcelku spokojný.

Také dlhé čakanie na novú zmluvu ešte vo svojej kariére nezažil. O chvíľu už zaklope na dvere play off a Richard Zedník stále nevie, kde dohrá sezónu. Všetko sa však môže veľmi rýchlo zmeniť a preto sa útočník s bohatými skúsenosťami z NHL dohodol s materským klubom na dvojzápasovú výpomoc. Prvý extraligový duel odohral Zedník práve proti Trenčínu už v septembri. Kým vtedy sa tešil z víťazstva, v druhom prípade ani jeho umenie nestačilo a barani podľahli Dukle 2:3.

„Prehrali sme, preto nemôžem byť spokojný. Po dlhom čase som sa opäť dostal do zápasu a myslím, že z mojej strany to nebolo najhoršie. Fyzicky som nemal problém, treba však zosúladiť ruky a nohy. Potom to bude dobré. Škoda, že som nepremenil svoje šance, puk vždy poskakoval pred bránkou. Keby sa nám v prvej tretine podarilo skórovať, všetko sa mohlo vyvíjať inak,“ hodnotil Richard svoj návrat na extraligový ľad po takmer štyroch mesiacoch.

V elitnej formácii nastúpil s Michalom Hudecom a Romanom Tománkom, spoluprácu si nevedel vynachváliť. „Sú to výborní hráči a rád si s nimi ešte zahrám. Či to bude už v nedeľu alebo v utorok, to sa ešte dohodnem s trénerom,“ vravel neurčito. Teoreticky možné je však aj to, že k tomu ani nedôjde. Zedník totiž naznačil, že rokovanie s potencionálnym záujemcom o jeho služby je už vo finálnej fáze. „Uvidíme budúci týždeň, záujemcov je viac,“ nechcel konkretizovať, o aké krajiny ide. „Je najvyšší čas, aby som niekde išiel, ale nervózny ešte určite nie som,“ uzavrel elitný útočník.

Zdroj: hokejportal.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM