Jakub Forgács Rôzne

Záver prázdnin bol pod Urpínom veľkolepý: Sledujte ten ohňostroj, čo rozžiaril bystrické nebo!

Záver prázdnin pod Urpínom bol veľkolepý. Žúrka v parku vyvrcholila niekoľkominútovým pyromuzikálnym ohňstrojom. Pozrite si vo VIDEU úchvatné zábery vybuchujúcich svetlíc a delobuchov.

Ilustračný obrázok k článku Záver prázdnin bol pod Urpínom veľkolepý: Sledujte ten ohňostroj, čo rozžiaril bystrické nebo!
Zdroj: Dnes24.sk

Koniec dvojmesačných prázdnin pod Urpínom si mohli mladí aj starší naplno užiť na veľkej žúrke v Parku pod Pamätníkom SNP. V utorok sa tam uskutočnil už 18. ročník akcie s názvom Rozlúčka s prázdninami alebo Hurá do školy.

V rámci popoludnia plného zábavných hier a súťaží sa Bystričania mohli tešiť na rôzne atrakcie, spevácku súťaž Bystrická superstar, ale aj hlavnú hviezdu večera, speváčku Kristínu. Tá odohrala aj svoje najznámejšie hity Horehronie či novinku Ta ne.

Krátko po 21:15 akcia vyvrcholila veľkolepým pyromuzikálnym ohňostrojom. Svetlice a delobuchy vystreľovali nad hlavami Bystričanov do tónov hudby. Pozrite si úchvatný ohňostroj v našej videogalérii tak, ako ho zachytil Matej Bruchala!

Foto: Dodiak Lukáč

Video: Matej Bruchala

VIDEO: Pyromuzikálny ohňstroj v bystrickom parku
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM