Monika Obrtalová Rôzne

Záhadné zmiznutie Moniky (29): Zľahla sa po nej zem!

Mladá žena z Banskej Bystrice záhadne zmizla bez stopy a odmlčal sa aj jej mobilný telefón. Po Monike Snitkovej (29) začali pátrať už aj muži zákona. Nezvestná má transplantovanú obličku a potrebuje denne užívať lieky.

Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 29-ročnej Monike Snitkovej z Banskej Bystrice.

„Mladá žena je nezvestná od 8. júna 2012, kedy v čase o 13.30 hodine odišla z miesta trvalého bydliska. Od tej doby sa neozvala a jej mobilný telefón je nedostupný. Nezvestná má transplantovanú obličku a lieky, ktoré denne užíva, si zobrala len na 3 dni,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Popis osoby: nezvestná je 140 cm vysoká, strednej postavy. Má krátke, špinavé blond vlasy.

Popis oblečenia: mala oblečené biele rifle, bielo oranžové tričko s horizontálnymi líniami, svetlo ružovú mikinu s bielymi rukávmi a bielou kapucňou a obuté mala čierno sivé plátené botasky.

Zvláštne znamenia: na ľavom zápästí má navreté žily po častých transfúziách a na krku má jazvu po operácii štítnej žľazy.

Žiadame občanov, aby nám o nezvestnej Monike Snitkovej oznámili akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jej vypátraní. Informácie môžu občania oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

SÚVISIACE ČLÁNKY: [link=http://www­.bystrica24.sk/clan­ky?extend.136690_Ne­videli-ste-ju?-Monika-(30)-unika-pred-policajtmi!]Ne­videli ste ju? Monika (30) uniká pred policajtmi![/link] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.134545_A­ko-Pat-a-Mat:-Isli-kradnut,–prepadli-sa-do-obchodaku!]Ako Pat a Mat: Išli kradnúť, prepadli sa do obchoďáku![/link] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.133307_ZA­BERY-HR%C3%94ZY:-Tragicka-zrazka-4-tinedzerov-pri-Viglasi!]ZÁBERY HRÔZY: Tragická zrážka 4 tínedžerov pri Vígľaši![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM