Michal Majer Rôzne

Vyhrajte 2x2 lístky na festival Bábkarská Bystrica!

V sobotu 25. septembra odštartuje v meste pod Urpínom Medzinárodný festival nového bábkového divadla pre deti a pre dospelých Bábkarská Bystrica 2010 s podtitulom Dvojitý impulz. Tento rok sa festival predstaví v novom prevedení a novými zámermi. Na

Festival Bábkarská Bystrica sa u nás koná už po sedemnásty raz. Tento rok bude dôraz kladený rovnako na detské aj dospelé publikum. Z toho dôvodu je počet predstavení pre starších takmer rovnaký, ako tých pre malého diváka. Predstavenia sa budú odohrávať na hlavnom námestí, Námestí Štefana Moyzesa, Vile Dominike, Štátnej opere, Stredoslovenskej galérii a v areáli pod Pamätníkom SNP. Okrem rozprávok ako Čertov švagor, Figaro, Mňam mňam alebo O psíčkovi a mačičke sa môžete tešiť aj na predstavenia Božská komédia Bábkového divadla zo Žiliny, Kráľ umiera či Napísané do tmy. V rámci festivalu vystúpia aj divadlá zo zahraničia s predstaveniami Putin lyžuje, Anatómia Lear či Ivona, princezná burgunská. A práve na posledné zo spomínaných divadelných hier možete vyhrať 2×2 lístky. Stačí odpovedať na nasledujúcu otázku:

Z ktorej severskej krajiny pochádza divadlo, ktoré sa predstaví s hrou Anatomia Lear?

Správnu odpoveď nájdete na stránkach Bábkového divadla na rázcestí www.bdnr.sk. Pošlite nám ju do stredy 29. septembra na email obrtalova@global24.sk s heslom „divadlo“ a ak sa na vás usmeje šťastie v našom žrebovaní, v piatok 1.októbra o 17.00 hodine si môžete naplno vychutnať predstavenie poľských divadelníkov Ivona, princezná burgunská.

moo Foto: bdnr.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM