Jakub Forgács Rôzne

VIDEO: Hokejisti UMB sa poriadne predviedli. V plnej výstroji vyvádzali na kúpalisku

Bystrickí hokejisti sa už nevedia dočkať novej sezóny. Dôkazom je veselé video, v ktorom sa čľapkali vo vode a blbli na toboganoch, kompletne vo výstroji a v dresoch!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Hokejisti UMB sa poriadne predviedli. V plnej výstroji vyvádzali na kúpalisku
Zdroj: Čalfa / no_a_čo

Pred pár dňami sme vám priniesli správu o novinke hokejistov UMB Hockey Teamu. Pochváliť sa môžu šatňou v štýle NHL, ktorú si sami upravili. Teraz však o sebe dali vedieť vtipným videom, ktoré je natočené rovno na plážovom kúpalisku v Banskej Bystrici. A na tom by možno nebolo nič zvláštne, keby v ňom neúčinkovali hokejisti kompletne nahodení vo výstroji.

„Výzva prišla od tímu Akademici Plzeň, ktorý umiestnil video na svojej facebookovej stránke. Ich nominoval tím Technika Praha, ktorý bol prvý v tejto výzve. #itisinthegamecha¬llen­ge je výzva, v ktorej máme čo najkreatívnejším a čo možno najvtipnejším spôsobom ukázať, že síce je ešte leto, ale my sa už tešíme na sezónu,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 Milan Kyseľ, generálny manažér klubu.

„Keď sme už výzvu prijali, chceli sme to spraviť zaujímavé a hlavne s ľuďmi, aby sme ukázali, že v meste pôsobí aj univerzitný hokejový tím UMB, ktorý hrá navyše Európsku univerzitnú hokejovú ligu (EUHL),“ pokračoval Kyseľ so slovami, že plážové kúpalisko im prišlo ako fajn riešenie, keďže na pondelok hlásili teplo a bol navyše sviatok. Čakali tak, že tam bude dosť ľudí a nemýlili sa.

„Sme radi, že nám na plážovom kúpalisku vyšli v ústrety a pustili nás aj na tobogan. Vraveli sme si, že ak dáme tobogan, tak to bude čerešnička. Sme ale radi, že sme zaujali. Pre nás je každá forma propagácie dobrá a myslím, že sa to podarilo,“ povedal so slovami, že ľudia sa s nimi dokonca fotili a zobrali to s humorom.

Vo výstroji bolo dosť teplo a keďže brankárska výstroj je pomerne ťažká, nebolo to najpohodlnejšie. Aj preto mali scény dopredu premyslené, aby na kúpalisku nezdržiavali čas. „Po natáčaní sme dali veci sušiť na slnko a išli sme rýchlo späť do bazénu. Bolo sa treba schladiť,“ dodal Kyseľ.

Pozrite si zábery z veselého videa bystrických hokejistov v našej foto a videogalérii!

Čítajte tiež:

VIDEO: Novinka na bystrickom zimnom štadióne: Hokejová šatňa UMB v štýle NHL

Veľká pocta pre trénera baranov. Országh získal ocenenie pre najlepšieho trénera

Zábery z vtipného VIDEA hokejistov UMB na plážovom kúpalisku
10
Galéria
Zdroj: Čalfa / no_a_čo
Vtipné VIDEO hokejistov UMB na plážovom kúpalisku
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM