Jakub Forgács Rôzne Správy

Vianočný pozdrav Kuzminovej: Žiť s dobrými pocitmi a veľkým úsmevom

Dvojnásobná olympijská víťazka počas sviatkov pokoja úplne nevypne a svoje každodenné porcie si poctivo odtrénuje. Ešte pred odchodom na týždenný pobyt všetkým ľuďom dobrej vôle zo srdca zapriala.

Ilustračný obrázok k článku Vianočný pozdrav Kuzminovej: Žiť s dobrými pocitmi a veľkým úsmevom
Zdroj: TASR

Slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová strávi vianočné dni v slovinskej Pokljuke, kde si dopraje všetko, čo sa s nimi spája. Dvojnásobná olympijská víťazka počas sviatkov pokoja úplne nevypne a svoje každodenné porcie si poctivo odtrénuje. Ešte pred odchodom na týždenný pobyt všetkým ľuďom dobrej vôle zo srdca zapriala.

„Moje vianočné prianie pre všetkých je o zdraví a aj o želaní. Myslím si, že v našom živote by každému prospelo, aby sa na chvíľku pozastavil a nadýchol sa vianočnej atmosféry okolo nás. Mali by sme si všímať viac ľudí a všetko, čo nás obklopuje. Najviac pozornosti si zaslúžia naši najbližší, ja zo srdca každému želám obrovský kus zdravia, ako sa povie v Rusku, sibírskeho zdravia. Každé ráno by sme sa mali budiť s dobrými pocitmi, s veľkým úsmevom a žiť z pozitívnej energie. Negatívne okolo nás i na celom svete, ak je to možné, si všímať netreba. Každý večer pred spaním by sme sa mali poďakovať za všetky stretnutia, ktoré nás na ceste životom sprevádzajú.“

Kuzminová vedie v priebežnom hodnotení Svetového pohára a rada by na veľkú sériu s dvoma víťazstvami a štyrmi pódiovými umiesteniami nadviazala aj v novom roku. „Niečo nové prípravu obohatilo, niečo sa vyskúšalo, tréningy som spestrila,“ vysvetlila rozlet. „Nielen ja, ale aj ostatní videli, ako najlepším v závere minulej sezóny forma odchádzala. Myslím si, že sa lídri zmenili, no je otázne, či najväčšie osobnosti si šetria sily na olympiádu a začiatok tejto zimy podriadili len pomalšiemu nárastu formy. Ako pozerám, každá jedna z nás sa nejako inak na olympiádu pripravuje a každá si inak rozložila sily.“ V Pokljuke pobudne Anastasia Kuzminová celý týždeň až do 29. decembra, dva tri dni, vrátane Silvestra, strávi doma a už 2. januára sa presunie do Oberhofu na 4. kolo Svetového pohára.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM