Monika Obrtalová Futbal

V prvoligovom derby úspešnejšia Capanegra

Počas piatku a soboty sa na ihriskách po celom meste rozbehli aj zvyšné ligy malého futbalu. Jarnú časť prvej ligy odštartovalo derby medzi prvou Capanegrou a druhým Arsenalom. V zápase mali navrch hráči lídra tabuľky, ktorí víťazstvom 5:2 natiahli s

V prvej lige nedokázali obhájiť svoje pozície tretí Alien, ktorý prehral s desiatym tímom tabuľky Skackavou (1:4), ale nasledoval ho aj sused v tabuľke Iveco svojou prehrou s ešte nižšie postaveným Schalke (2:6).

Obrovské prekvapenie sa zrodilo aj v 2. lige na úkor lídra tabuľky Helliusu, ktorý len remizoval s trinástym SISEP-om (1:1). Šokovala aj prehra tretieho tímu tabuľky Electric Blue s posledným Ajaxom, ktorý si vďaka výhre 4:2 pripísal len druhé víťazstvo v tomto ročníku. Electricu nepomohlo ani to, že po polčase vyhrával 2:1. Druhá liga priniesla aj ďalší zaujímavý výsledok, keď štvrtá 1. FC Horná prehrala s predposledným Uniosom (5:8).

Vo 4.A lige zaváhal prvý tím tabuľky Flaty, keď nedokázal vyhrať nad ôsmym BAXX-om. Remíza 2:2 bola pre lídra tabuľky vôbec prvou v tomto ročníku. Snáď najväčšie prekvapenie kola sa odohralo vo 4.D lige, kde derby zápas medzi prvým Priechodom a tretími Pingošmi skončil jednoznačným víťazstvom v tabuľke nižšie postaveného tímu 18:3! Pingoši o svojom vysokom víťazstve rozhodli už v prvom polčase, ktorý vyhrali 7:0.

S kamerou sme sa tentokrát boli pozrieť na zápase 2. ligy medzi susedmi v tabuľke Bafunou a Klesom. Hoci zápas skončil pohodlným víťazstvom FK Kleso o tri góly, na ihrisku veľký rozdiel badať nebolo. O výsledku nakoniec rozhodol už prvý polčas, v ktorom Bafuna štyrikrát inkasovala. Zvyšok hracej doby sa niesol v znamení dobýjania bránky Klesa, ktoré však už súperovi skórovať nedovolilo. Veľkú zásluhu na tom mal aj brankár víťazného tímu, ktorý dokázal vyriešiť viacero nepríjemných situácií a nedovolil tak Bafune vrátiť sa do zápasu. Okrem videa z tohto zápasu vám prinášame aj fotogalériu zo zápasu vtedy ešte prvého tímu tabuľky Helliusu so SISEP-om. Kompletné výsledky a tabuľky si môžete prezrieť na konci fotogalérie.

mm Zdroj výsledkov a tabuliek: mumf.sk

V prvoligovom derby úspešnejšia Capanegra
1
Galéria
futbal_maly9.4.
53
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM