Jakub Forgács Krimi

V Bystrici sa stal kuriózny prípad: Niekto si z bankomatu vybral peniaze, má to však jedno veľké ale!

Vložil karu, naťukal PIN kód a vyšli peniaze. Možno by to pre dotyčného bol iba bežný výber kartou v bystrickom bankomate, keby však ale nedošlo k tomuto...

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici sa stal kuriózny prípad: Niekto si z bankomatu vybral peniaze, má to však jedno veľké ale!
Zdroj: TASR

Celý výber z bystrického bankomatu mal totiž jedno veľké ale. Zábudlivec si totiž svoje peniaze po výbere nezobral a tie napokon skončili v rukách polície. „Polícia v Banskej Bystrici hľadá majiteľa peňazí, ktoré boli nájdené v bankomate v Banskej Bystrici dňa 18. septembra 2015,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Nájdené peniaze sa nachádzajú v budove Obvodného oddelenia Policajného zboru v Banskej Bystrici – východ, ul. ČSA č. 22 Banská Bystrica, kde si ich majiteľ môže prevziať,“ pokračovala hovorkyňa.

Peniaze však polícia nedá len tak hocikomu, majiteľ bude musieť preukázať, že sú skutočne jeho. „Skôr ako mu polícia peniaze odovzdá, musí presne uviesť z ktorého bankomatu si ich vyberal, o akú sumu išlo a v akých je bankovkách,“ dodala Faltániová.

Čítajte tiež:

Dôležité informácie pre motoristov: Medzi Bystricou a Zvolenom úplne uzavrú R1-ku!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM