Správy

Univerzitný PUNČ spojil ľudí pre dobrú vec: Podarilo sa vyzbierať krásnu SUMU, FOTO

V stánku boli už tradične zástupcovia vedenia jednotlivých fakúlt a posledné dve hodiny čapovali do pohárov s logom Univerzitného punču členovia vedenia UMB a Svetielka nádeje.

Ilustračný obrázok k článku Univerzitný PUNČ spojil ľudí pre dobrú vec: Podarilo sa vyzbierať krásnu SUMU, FOTO
7
Galéria
Zdroj: UMB

Kúpou Univerzitného punču, ktorý počas Banskobystrických Vianoc podávala v utorok (12. 12.) Univerzita Mateja Bela (UMB) v Banskej Bystrici, sa podarilo vyzbierať 5-tisíc eur. Peniaze smerujú na účet občianskeho združenia (OZ) Svetielko nádeje, ktoré pôsobí pri detskej nemocnici. TASR o tom vo štvrtok informovala Dana Straková z referátu marketingovej komunikácie UMB.

„S predajom punču sme začali už na obed a do neskorých večerných hodín nebola núdza o dobrých ľudí so štedrým srdcom, ktorí nás prišli podporiť a pomohli nám už šiestykrát vyzbierať krásnu sumu pre Svetielko nádeje. V stánku boli už tradične zástupcovia vedenia jednotlivých fakúlt a posledné dve hodiny čapovali do pohárov s logom Univerzitného punču členovia vedenia UMB a Svetielka nádeje,“ priblížila Straková.

Tohtoročný výťažok potešil aj rektora univerzity Vladimíra Hiadlovského, ktorý ďakuje všetkým za to, že im pomohli rozsvietiť Vianoce. „Podarilo sa vyzbierať sumu, ktorá nám výrazne pomôže realizovať projekty na pomoc detským onkologickým pacientom a ich rodinám. Vo Svetielku nádeje si vážime naše dlhoročné partnerstvo s UMB a sme nesmierne vďační za jej odhodlanie pomáhať spolu s nami i naďalej,“ zdôraznil predseda OZ Pavel Bician.

Zábery z podujatia nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
V OBRAZOCH: Výťažok z Univerzitného punču smeruje OZ Svetielko nádeje
7
Galéria
Zdroj: UMB
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM