Jakub Forgács Správy

Úchvatná hra farieb nad Bystricou: Norbert zachytil novoročné ohňostroje na krásnych FOTKÁCH

Oslavy príchodu roka 2020 sú za nami. Na krásnych záberoch fotografa Norberta Kuklovského si môžete pozrieť ohňostroje nad mestom.

Ilustračný obrázok k článku Úchvatná hra farieb nad Bystricou: Norbert zachytil novoročné ohňostroje na krásnych FOTKÁCH
2
Galéria
Zdroj: archív Norberta Kuklovského

O záľube Bystričana Norberta Kuklovského ste sa na našom portáli mohli dočítať už dávnejšie, keď sme ho aj s jeho tvorbou predstavili v rozhovore. Na prelome rokov sa opäť postaral o nádherné zábery z nášho mesta. Nafotil ohňostroje nad Bystricou.

„Silvestrovský večer som sa s priateľkou vybral užiť si výhľad na Banskú Bystricu z cesty na Suchý vrch. Prvotná neistota, že či sa tam nebudeme sami báť, zmizla ešte pred príchodom. Už zdiaľky bolo vidieť plno áut hore na kopci,“ začal svoje rozprávanie Kuklovský.

„Po príchode, čo bolo asi 15 minút pred polnocou, som hneď vytiahol statív a foťák. Hore celkom slušne fučalo, a tak som prvotnú myšlienku, odfotiť fotku s časom niekoľko minút, ihneď zamietol a rozhodol som sa ísť do kratších časov. Tieto fotky teda vznikli každá zložením päť fotiek po 15 sekundách,“ vysvetlil.

Norbertove krásne zábery ohňostrojov nad Bystricou si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Úchvatné zábery novoročných ohňostrojov nad Bystricou
2
Galéria
Zdroj: archív Norberta Kuklovského
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM