Jakub Forgács Hokej

Takto sa oslavuje postup na Slovensku! VIDEO malých hokejistov vďaka Šatanovi obletelo svet

Senzačný postup slovenských hokejistov medzi štvoricu najlepších na olympijskom turnaji vyvolalo radostné reakcie. Doslova hitom sa stalo video spod Urpína.

Ilustračný obrázok k článku Takto sa oslavuje postup na Slovensku! VIDEO malých hokejistov vďaka Šatanovi obletelo svet
14
Galéria

Slovenskí hokejisti sa postarali o senzáciu. Zdolali jedného z favoritov olympijského turnaja 2:3 po samostatných nájazdoch a prebojovali sa medzi štvoricu najlepších.

Pre USA boli naši chlapci rovnocenným súperom napriek tomu, že iba necelých 24 hodín predtým zdolali Nemcov 4:0. Radosť na Slovensku sa po tomto úspechu dala doslova krájať.

Mnohí Slováci si kvôli zápasu privstali a možno aj zameškali do práce. Eufóriu prežívali aj malí banskobystrickí hokejisti, ktorí triumf našich chlapcov patrične oslávili priamo na tréningu.

Rozkošné video zverejnil na svojom Twitteri Miroslav Šatan a pridal k nemu popis: „Počas našej olympijskej streľby vs. USA v Číne. Takto vyzerajú ranné tréningy v mnohých malých arénach na Slovensku.“

Video zožalo obrovský úspech, keď si ho doteraz pozrelo už vyše 500-tisíc ľudí, páči sa viac ako 12-tisíc z nich a má cez 1 300 retweetov.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť aj zábery zo zápasu proti USA.

Ďalšie aktuálne správy

Naši hokejisti narazili vo štvrťfinále na USA
14
Galéria
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM