Jakub Forgács Správy

Súťaže, interaktívne divadlo aj koncert známeho speváka... Pod Urpínom sa chystá veľkolepá oslava dňa detí

Veľký deň všetkých detí sa bude oslavovať aj v Banskej Bystrici a je sa veru na čo tešiť. Na svoje si totiž prídu nielen najmenší Banskobystričania. Prinášame vám program MDD pod Urpínom.

Ilustračný obrázok k článku Súťaže, interaktívne divadlo aj koncert známeho speváka... Pod Urpínom sa chystá veľkolepá oslava dňa detí
Zdroj: TASR

V piatok 29. mája si malí Banskobystričania užijú zábavu ako sa patrí. Mesto Banská Bystrica pripravilo pre deti ale i dospelých lákavý program Medzinárodného dňa detí. Ten prebehne od 15:00 do 18:00 na Námestí SNP.

Tešiť sa môžete na dobrodružné putovanie plné veselých súťaží, pohybové, kreatívne poznávacie hry, výtvarný ateliér, tvorivé dielne pre šikovníkov, maľovanie na tvár, retiazkový kolotoč, sladké prekvapenia, zábavné atrakcie pre najmenších, more dobrej nálady a mnoho ďalších dôvodov na úsmev čaká na vás v Banskej Bystrici.

O 16:00 prebehne interaktívne divadelné predstavenie Divadla Hotel Mária s názvom Gulliverov denník. O 17:00 vystúpi slovenská hudobná hviezda, populárny spevák Adam Ďurica. Moderátorkou popoludnia bude Mariana Kovačechová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM