Michal Majer Rôzne

Slovenská Ľupča vyhlásila tender na kanalizáciu

Obec Slovenská Ľupča v okrese Banská Bystrica hľadá dodávateľa stavebných prác na výstavbu obecnej splaškovej kanalizácie a čistiarne odpadových vôd v predpokladanej hodnote zákazky 10,24 milióna eur. Posledným dňom na predkladanie ponúk alebo žiados

Predmetom vyhlásenej zákazky je vybudovanie gravitačnej splaškovej kanalizácie v dĺžke 12 610 metrov, 684 domových prípojok, výtlačných potrubí, troch čerpacích staníc, vybudovanie mechanicko-biologickej ČOV Slovenská Ľupča pre 4200 tzv. ekvivalentných obyvateľov a malej biologickej ČOV pre rómsku osadu pre 120 EO.

Kanalizačný projekt sa bude financovať z vlastných zdrojov verejného obstarávateľa a z prostriedkov EÚ, z osi Integrovaná ochrana a racionálne využívanie vôd. Výstavba sa má ukončiť do 24 mesiacov od uzatvorenia zmluvy. Podľa súťažných podmienok musí záujemca o zákazku preukázať, že za posledných päť rokov uskutočnil aspoň tri stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru, ako je predmet zákazky s rozpočtovým nákladom vyšším ako 2 milióny eur bez DPH. Výška ročného obratu za každý rok – 2007, 2008, 2009 musí dosiahnuť minimálne 8 miliónov eur.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM